Full in love το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz - "Έλιωσε" στην αγκαλιά του η τραγουδίστρια

Οι φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Full in love το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz -

Για τη Ματίνα Ζάρα, ο πρώην παίκτης του survivor Λάμπρος Χούτος φαίνεται να είναι παρελθόν καιρό τώρα. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει γίνει γνωστό εδώ και δύο μήνες περίπου ότι πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά άλλου άντρα και φαίνεται full in love και ευτυχισμένη. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Βαρδαλο.

Είχε κυκλοφορήσει άλλωστε δημοσίευμα και πριν λίγο καιρό όπου μάθαμε ότι 7 μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Χούτο έχει βρει αλλού τον έρωτα και μάλιστα είδαμε για πρώτη φορά και τον νέο της σύντροφο. Παρ' ότι Χούτος και Ζάρα ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, η ζωή προχωράει και πλέον οι δρόμοι τους έχουν τραβήξει χωριστά.

Η νέα εμφάνιση Βαρδάλου - Ζάρα

Η Ματίνα Ζάρα είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες με τον Χρήστο Βαρδάλο, ο οποίος είναι μάνατζερ καλλιτεχνών.

Οι δύο τους περνάνε όμορφες και δημιουργικές στιγμές μαζί και πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους, ενώ πραγματοποιούν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα, η Ματίνα Ζάρα και ο Χρήστος Βαρδάλος πραγματοποίησαν μια νέα εμφάνιση, αγκαλιά στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζει η 24χρονη Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια.

Ο Χρήστος Βαρδάλος και η Ματίνα Ζάρα σε νέα κοινή έξοδο

Η Ματίνα Ζάρα για την οικονομική εξαθλίωσή της

Η ζωή πάντως δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα για την τραγουδίστρια, αφού μέχρι να καταξιωθεί έχει εξομολογηθεί πως πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές

Το πρωί της Πέμπτης (2/6) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είχε αντιμετωπίσει παλιότερα οικονομικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να έτρωγε μόνο σουβλάκια.

Σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο για το ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχει κάνει ή έχει φάει προκειμένου να επιβιώσει, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Υπήρχε μια περίοδος που είχα ένα θέμα εγώ προσωπικά οικονομικά και επειδή είμαι περήφανη υπήρχε μια περίοδος που έτρωγα μόνο σουβλάκια επί δυο μήνες».