Toν έχει τρελάνει ο έρωτας - H αλλαγή στη ζωή του Απόστολου Ρουβά για τα μάτια της καλής του

Που θα πάει άαργε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Toν έχει τρελάνει ο έρωτας - H αλλαγή στη ζωή του Απόστολου Ρουβά για τα μάτια της καλής του

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι σε μια πολύ καλή φάση αφού όσο έλειπε στο Survivor 5 είχε φροντίσει να φτιάξει έξω τη ζωή του και να τον περιμένουν πολλά γυρίζοντας. Πιο αναλυτικά, έχει βρει ένα μαγαζί στο οποίο και εργάζεται και παράλληλα υπήρχε και η γυναίκα που τον ήταν εκεί με σκοπό να είναι μαζί.

Μπορεί ο σεφ να μη θέλει να μιλάει και πολύ για την Φανή του, όμως το πρόσωπο της αποκαλύφθηκε και έτσι αναγκάστηκε να μιλήσει πιο αναλυτικά για τη σχέση τους. Δηλώσεις έκανε λοιπόν την Παρασκευή 17/6 στο Αfter Dark αναλύοντας πως είναι πολύ καλά μαζί και πως έχει αποφασίσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου μένει τα τελευταία χρόνια και η γυναίκα.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τη σχέση του με τη Φανή

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού.

Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς.

Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι.

Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια».

''Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί ένα χρόνο, με ενδιαφέρει να κάνουμε...''

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 13/6 και παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στους συνεργάτες της. Ο σεφ και πρώην παίκτης του survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, στη διαβίωση τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει σύντομα οικογένεια.

Σε προηγούμενη φάση ο Ρουβάς μίλησε για την επιβίωσή του στον Άγιο Δομίνικο, την πάλη με τα όριά του, τη στήριξη από την οικογένειά του, αλλά και τα διατροφικά προβλήματα που αντιμετώπισε για μια περίοδο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Ο σεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του που τον στήριξε και στην απόφασή του να πάει στο survivor, απρ' ότι είναι μόνο ένα χρόνο μαζί και δεν γνώριζαν πότε θα επιστρέψει από τη ζούγκλα του παιχνιδιού. Παραδέχτηκε πως δεν της μαγειρεύει πάντα, ωστόσο στο ψυγείο του θα βρει κανείς πολύ τυρί, αυγά, φρούτα και λαχανικα.

Τέλος για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια μαζί της είπε:

«Θα το ήθελα, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό».