«Eίστε για τον...»: Τα "γαλλικά" της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη προς την Uber

Γιατί ξέχασε τους τρόπους της το γνωστό μοντέλο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Eίστε για τον...»: Τα

Η πρώην παίκτρια του GNTM Γαρυφαλλιά Καληφώνη, δημοσίευσε κάποια διόλου ευγενικά stories στο instagram απευθυνόμενη στη γνωστή εφαρμογή ταξί UBER. Το μοντέλο φαίνεται να πέρασε κάποια ζόρικη φάση στην οποία εμπλέκεται και η εταιρεία, ωστόσο δεν έδωσε ακριβώς εξηγήσεις για το ξέσπασμά της και φυσικά λόγω του ότι ήταν story και όχι post δεν μπορούμε να ξέρουμε και την αντίδραση των followers της.

Το πανέμορφο μοντέλο και influencer μας έχει συνηθίσει στα ξεσπάσματα με το τελευταίο να είναι αυτό για τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό της και γνωστό μετρ Κωνσταντίνο Κυριακού, όπου και πάλι είχε δημοσιεύσει ένα οργισμένο βίντεο στο instagram μέσα από το οποίο διευκρίνησε ότι είναι η τελευταία φορά, που ασχολείται με το τι λένε οι εκπομπές για εκείνη και την προσωπική της ζωή.

Το υβριστικό story της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την Uber

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στόλισε κανονικά την uber

Σε νέο της story αποδίδει τα νεύρα στην περίοδο

Στο δεύτερο πάντως story της δικαιολόγησε το ξεσπασμά της αφού, όπως είπε βρίσκεται στις ζόρικες μέρες του μήνα.

Ολόκληρο "παλάτι" το σπίτι της πρώην παίκτριας του GNTM - Γιγαντιαίο και σε λευκούς τόνους

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Η ίδια ήταν αδιαμφισβήτητα από τις παίκτριες που ξεχώρισαν τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση όσο και για τον χαρακτήρα της. Ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει αρκετά ψηλά στο ριάλιτι μόδας καθώς λίγο αργότερα την είδαμε να αποχωρεί οικειοθελώς.

Βέβαια, αυτό δεν την σταμάτησε από το να αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές της καθώς πλέον έχει χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς είναι αρκετά ενεργή. Μάλιστα, στην ίδια αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βγάλει insta story μέσα από το εξωπραγματικό σπίτι της καθώς είναι αρκετά μοντέρνο ενώ φαίνεται πως είναι αρκετά καινούργιου αφού κυριαρχούν άσπροι τόνοι σε συνδυασμό με σκούρο γκρι.