Μαρίνα Γρηγορίου - GNTM: Ποζάρει με μαγιό αγκαλιά με το μωράκι της και ξετρελαίνει το instagram

Η τρυφερή φωτογραφία με το λίγων μηνών παιδάκι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Γρηγορίου - GNTM: Ποζάρει με μαγιό αγκαλιά με το μωράκι της και ξετρελαίνει το instagram

Η πρώην παίκτρια του GNTM Μαρίνα Γρηγορίου, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον μπέμπη της από την παραλία και έκανε τους followers της να παραληρούν με το πόσο καλή σιλουέτα διατηρεί λίγους μόλις μήνες μετά την γέννα. Η ζωή του μοντέλου άλλαξε ριζικά μετά το παιχνίδι αφού παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης Γιώργο Κελίδη με τον οποίο απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και από ότι φαίνεται δεν ήταν η μοναδική διαγωνιζόμενη που μετά το παιχνίδι αποφάσισε να κάνει οικογένεια. Η επίσης συμπαίκτριά της Μαριάννα Παινέση, που μάλιστα έφτασε μέχρι την τελική τριάδα του κύκλου, παντρεύτηκε πρόσφατα τον αγαπημένο της με τον οποίο επίσης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί πριν από λίγους μήνες. Η εμφάνιση της νύφης μάλιστα και το νυφικό της φόρεμα πραγματικά εντυπωσίασαν.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Γρηγορίου με τον μπέμπη της στην παραλία

Η Μαρίνα Γρηγορίου με το μωρό της και μπικίνι στην παραλία

Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Γιώργο Κελίδη

Η Μαρίνα Γρηγορίου παρουσιάστηκε στους τηλεθεατές, όταν συμμετείχε στο «Greece's Next Top Model». Μάλιστα είχε ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι για τα εντυπωσιακά της μάτια αλλά και το καλογυμνασμένο της κορμί, αφού η δημοσιογράφος έκανε χρόνια πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Η όμορφη 26χρονη βρήκε τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία Γιώργου Κελίδη, που διατηρεί επιχειρήσεις στην συμπρωτεύουσα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την Παρασκευής 15 Οκτωβρίου 2021 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης παρουσία στενών συγγενών και φίλων και η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της που είχε στενή γραμμή και αναδείκνυε περίφημα τη σιλουέτα της ενώ διέγραφε και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Την είδηση του γάμου του ζευγαριού γνωστοποίησαν οι καλεσμένοι, αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες στα social media. Η τυχερή της ανθοδέσμης ήταν η Κέισι Μίζιου, πρώην παίκτρια του «GNTM», η οποία έδωσε το παρών στην τελετή, αφού διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με την Μαρίνα Γρηγορίου.

Φωτογραφία από τον γάμο Κελίδη -Γρηγορίου

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν οι Μαρίνα Γρηγορίου και Γιώργος Κελίδης