Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Άλλος άνθρωπος 2 χρονιά μετά το Masterchef η Πουλμέντη - Μπήκε 106 κιλά και έφτασε...

Τρομερή αλλαγή

Άλλος άνθρωπος 2 χρονιά μετά το Masterchef  η Πουλμέντη - Μπήκε 106 κιλά και έφτασε...
News 18.06.2022 12:34
Από Ελένη Μήτση

Η Μαριάννα Πουλμέντη είναι ένα κορίτσι, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Masterchef διεκδικώντας και εκείνη με τη σειρά της ανάμεσα σε πολλά παιδιά, μια θέση μέσα στο παιχνίδι και γιατί όχι και τη νίκη.

Μπορεί να μην έφτασε μακριά, όμως μετά την αποχώρηση της την είδαμε να αποκαλύπτει πολλά για το σπίτι του show και να δίνει ένα ηχηρό μήνυμα, πως αν κανείς θέλει να χάσει βάρος απαιτεί κόπο, αλλά το αποτέλεσμα έρχεται.

Έτσι λοιπόν, η ίδια χωρίς κανένα κόμπλεξ έχει αποκαλύψει πως όταν την είδαμε στην τηλεόραση ζύγιζε 107 κιλά και σήμερα με συγκεκριμένο πλάνο έφτασε στα 79. Η συνολική εικόνα της στο instagram δείχνει πόσο πολύ της πάει η αλλαγή αλλά και την τεράστια διαφορά του πριν και του μετά.

H μεγάλη απώλεια κιλών της Μαριάννας Πουλμέντη από το Masterchef 5

«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα έχω φτάσει στα 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου, ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά. Τώρα είναι το τελειωτικό κομμάτι. Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν μπορείς να χάσεις τα κιλά μέσα σε μια μέρα. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση.

Στο πρώτο διάστημα, όταν ξεκίνησα τη διατροφή, για ένα μήνα δεν έχασα ούτε γραμμάριο, παρότι έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα. Δεν έπεσα γιατί ήταν μπλοκαρισμένος ο οργανισμός. Έχασα τα κιλά για να νιώθω εγώ καλά και να μπορώ να φοράω τα ρούχα που μου αρέσουν. Πέρα από αυτό, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας και πείσμωσα πιο πολύ».

Masterchef αγνώριστη η Μαριάννα Πουλμέντη είναι μείον 27 κιλά

Πουλμέντη  - Βραδινή έξοδος

Πουλμέντη - Kιλά

Πουλμέντη  - 106 κιλά

Πουλμέντη  - αδύνατη

Η άγνωστη σχέση της Μαριάννας με τον Ύπο

Η Μαριάννα Πουλμέντη αποχώρησε από το MasterChef και στη συνέχεια, είδαμε στο Instagram της μερικά βίντεο με τον Ypo, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και εξήγησε ποια ακριβώς είναι η σχέση τους.

Ο γνωστός αποκάλυψε πώς γνωρίζει τη Μαριάννα, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο ήταν μαζί στα γενέθλιά της, τα οποία μάλιστα έπεφταν την ίδια μέρα με το επεισόδιο της αποχώρησής της από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ypo Μαριάννα σχέση

«Είμαστε καλοί φίλοι με τη Μαριάννα. Της άρεσε πάντα η μαγειρική, είναι οικογενειακό από τον πατέρα της. Της κάναμε μια μικρή έκπληξη για τα γενέθλιά της, τα κλασικά. Η Μαριάννα δε λέει πολλά για το MasterChef. Σαν να μην την ενδιαφέρει, δεν το συζητάει στην παρέα», ήταν τα λόγια του Ypo.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαριάννα Πουλμέντη - MasterChef: "Υπήρξαν επαφές. Είχε κάμερες στο μπαλκόνι και είχε γίνει παρατήρηση"

Μαριάννα Πουλμέντη: Η πρώην παίκτρια του MasterChef αποκαλύπτει: «Δεν μιλάω με τον πατέρα μου»

Share