«Ας αφήσουμε τον παθολόγο να ανησυχήσει!» - "Καταπέλτης" η Γερμανού για τον σάλο με τις δηλώσεις της Λατινοπούλου

«Η Δανάη είπε αυτή είμαι εγώ, εσείς αν δε θέλετε να είστε έτσι, ό,τι θέλετε να είστε»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ας αφήσουμε τον παθολόγο να ανησυχήσει!» -

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα χαμός έχει επικρατήσει στα social media και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου και την "επίθεσή" της στη Δανάη Μπάρκα με αφορμή μία φωτογραφία της με μαγιό. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και αμέσως όλοι σχεδόν οι διάσημοι και μη στήριξαν δημόσια τη Δανάη Μπάρκα κατακεραυνώνοντας την κ. Λατινοπούλου.

Το θέμα συζήτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6 εκτός από την Σίσσυ Χρηστίδου, και η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Όσα ανέφερε η Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας αρχικά τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αλλά και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, είπε, μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν απαραίτητα δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Είναι ένα θέμα που για μία ακόμη φορά ξεσήκωσε αντιδράσεις, συζητήσεις, διχασμό, προβληματισμό, έναν αναβρασμό και στα social media και στην κοινή γνώμη.

Όλα αυτά τα θέματα που μας κάνουν να συζητάμε και να διαφωνούμε. Αρκεί να διαφωνούμε υγιώς. Να μη διαφωνούμε με τοξικότητα και να μην κάνουμε bullying».

Όταν στη συνέχεια προβλήθηκε στην εκπομπή η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία τάσσεται κατά της πολιτικής ορθότητας και πανηγυρίζει για τους 50.000 followers στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Πανηγυρίζουμε για τον αγώνα κατά της πολιτικής ορθότητας;

Είμαστε εναντίον της πολιτικής ορθότητας; Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα. Λατινοπούλου τοποθετείται -θα το πω κομψά-αιχμηρά, σε θέματα που αφορούν την κοινή γνώμη.

Όλο αυτό θα είχε κάποιο νόημα να το συζητάμε αν η Δανάη είχε βγει και είχε πει, “δείτε με, εγώ είμαι ένα πρότυπο. Γίνετε όλες σαν και μένα”. Η Δανάη ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο. Η Δανάη είπε αυτή είμαι εγώ, εσείς αν δε θέλετε να είστε έτσι, ό,τι θέλετε να είστε.

Το δεύτερο είναι πως θα είχε νόημα η τοποθέτησή της κυρίας Λατινοπούλου, αν ήταν ο μικροβιολόγος που παρακολουθούσε την κυρία Μπάρκα. Είχε γνώση των εξετάσεων και ανησυχούσε για τον κίνδυνο που βρίσκεται η ζωή της. Ας αφήσουμε τον παθολόγο, τον μικροβιολόγο της Δανάης να ανησυχήσει για την υγεία της. Ή τη μαμά της, ή την ίδια. Δε θα ανησυχήσει ένας άνθρωπος ξένος».

«Αν την είχα απέναντί μου θα της έλεγα να...»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από το Status fm. Συγκεκριμένα, η αντιπολιτεύτρια έκανε λόγο για τις... εξετάσεις της παρουσιάστριας, που πιστεύει πως δεν θα βγουν καλές αν πάει να κάνει.

«Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγνώμη;

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποκάλυψε μάλιστα πως παλιά την έχει γοητεύσει υπέρβαρος άνδρας, ο όποιος την προσέγγισε πολύ όμορφα και τόνισε μεταξύ άλλων πως αν ήταν μαζί θα τον προέτρεπε να χάσει κιλά γιατί αυτό είναι αγάπη.

Οι νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα