«Ο Light δεν είναι τραγουδιστής, μην τα μπερδεύουμε» - Η Πέγκυ Ζήνα τον "τελείωσε" με δύο κουβέντες

Με αφορμή τις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Light δεν είναι τραγουδιστής, μην τα μπερδεύουμε» - Η Πέγκυ Ζήνα τον

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6 στην κάμερα του Καλύτερα δε Γίνεται, συνέντευξη παραχώρησε η κορυφαία στο είδος της Πέγκυ Ζήνα. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την οικογένεια της, τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, και την κόρη τους, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα μόδα της μουσικής, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Light που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Η αναφορά της Πέγκυ Ζήνα στον Light

«Ο Γιώργος Λύρας ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση. Αργήσαμε να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας, γιατί εγώ δεν ήθελα, επειδή στην αρχή ήταν μάνατζερ άλλου καλλιτέχνη. Αυτό άλλαξε όταν άρχισε να βλέπει ότι δεν διεκδικώ πράγματα. Εγώ πάλι δεν μπορούσα να διεκδικώ γιατί μου αφαιρούσε από την αξιοπρέπειά μου», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια στο «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στην κόρη της.

«Και καλή φωνή έχει και χορεύει και καλή μαθήτρια είναι. Δεν θα ήθελα να γίνει τραγουδίστρια, αλλά θα είμαι δίπλα σε ό,τι όνειρο θέλει να πραγματοποιήσει. Δεν θα το ήθελα γιατί πάντα τα παιδιά των καλλιτεχνών δέχονται μια άδικη σύγκριση».

Για τις δηλώσεις του Light: «Ο Light είναι τράπερ, δεν είναι τραγουδιστής. Δεν μου αρέσει πολύ η τραπ, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό και δεν είμαι αρνητική σε αυτό το είδος».

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεσπά κατά του Light

Το πρωί της Πέμπτης 16/6 η Μπέτυ Μαγγίρα αποφάσισε να μιλήσει για όλα συμβαίνουν στον χώρο τις τραπ μουσικής, αφορμώμενη από τις δηλώσεις του Light, που στήριζε τον Tranno σε όλα όσα έχουν συμβεί με την οπλοκατοχή και έστησε στον τοίχο τους παρουσιαστέ.

Μάλιστα η παρουσιάστρια τόνισε πως εκείνοι φέρουν ευθύνη για όσα γράφονται στα τραγούδια τους και πως δεν μπορούν έτσι απλά κανονικοποιούν την εγκληματικότητα. Ενώ μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών, που εκείνος διαλύει.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα. Εγώ μεγάλωσα στην Ξάνθη σε μια γειτονιά στον δρόμο, που ευτυχώς όταν ήμουν παιδί δεν υπήρχαν αυτά τότε. Το ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει, ότι φέρεις ευθύνη εσύ, αλλά δεν σημαίνει, όταν αποτελείς πρότυπο δεν σε βαραίνει μια ευθύνη, στο ότι όταν αυτό το δείχνεις προς τα έξω ως κάτι δελεαστικό μέσα από τα τραγούδια σου, τα παιδιά να το βλέπουν ως κάτι ωραίο, ενώ δεν είναι», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Θα έπρεπε από τη στιγμή που το έχεις ζήσει και λυπάμαι για αυτό, να μην παροτρύνεις να το ζήσουν και οι άλλοι. Αυτό θα έπρεπε να σε κάνει πιο alert, στο να μην ζούνε τα παιδιά πλέον τέτοια πράγματα. Ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω, δεν ζω σε παλάτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να το ζήσουν τα παιδιά μου».

«Σίγουρα δεν σε βαραίνει η ευθύνη της ανατροφής των δικών μου των παιδιών, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο χρόνο καταναλώνω για τα παιδιά μου για να τα αναθρέψω σωστά», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.