«Έχω γνωρίσει πολλές φωνάρες αλλά δεν είχαν μυαλό» - "Καταπέλτης" ο Μουρατίδης για όσους υπερεκτιμήθηκαν

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχω γνωρίσει πολλές φωνάρες αλλά δεν είχαν μυαλό» -

Στο καναπέ του Χαμογέλα και Πάλι, το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο πολύ αγαπητός Νίκος Μουρατίδης, τον οποίο θα δούμε στο 4ο live του X-Factor, το βράδυ της Κυριακής 19/6, και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στον χώρο αλλά και τι καλλιτέχνες έχει συναντήσει σε όλη την καριέρα του έως σήμερα.

Η εξομολόγηση του Μουρατίδη για όσους υπερεκτιμήθηκαν

Ο Νίκος Μουρατίδης μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει αν υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει αδικηθεί ή υπερεκτιμηθεί και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος: «Πολλοί έχουν υπερεκτιμηθεί αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος έχει αδικηθεί. Όσοι δεν έγιναν τραγουδιστές κάτι έφταιξε. Έχω γνωρίσει πολλές φωνάρες στη ζωή μου αλλά δεν είχαν μυαλό. Το ταλέντο υπάρχει αλλά αν κάνεις λάθη… Και η Μάντονη άφωνη είναι αλλά έχει όλα τα άλλα και έγινε αυτό που έγινε».

Ο μουσικός παραγωγός εξομολογήθηκε ακόμη ότι βρέθηκε ξαφνικά στη δισκογραφία, να δουλεύει με τους λαϊκούς και όλους τους stars της εποχής. «Γοητεύτηκα και δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτρεχα στην Μαρινέλα, στον Μητροπάνο», περιέγραψε και αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση εξαιτίας του talent show PopStars.

«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά αν είναι κάτι για την μουσική και να πληροί κάποιους όρους. Η τηλεόραση δεν μου αρέσει σήμερα επειδή δεν υπάρχει πρωτοτυπία. Η μία εκπομπή αντιγράφει την άλλη», κατέληξε.

«Είναι όλα ψέματα για την προσωπική μου ζωή»

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 5/2 ο Νίκος Μουρατίδης. Ο συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την προσωπική του ζωή, την διαδρομή της Έλενας Παπαρίζου και τα λάθη του Αντώνη Ρέμου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Την Έλενα Παπαρίζου την συμπαθώ πάρα πολύ και έχει πολύ ωραία φωνή, αλλά δεν ανέχομαι να την συμβουλεύουν λάθος και να της δίνουν ευτελή τραγουδάκια. Είναι πια 40 χρονών γυναίκα και της δίνουν τραγούδια λες και είναι κανένα πιτσιρίκι!

Την παρασύρουν σε σεξιστικές φωτογραφίσεις και πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται σε μια καλλιτέχνιδα. Τα τελευταία χρόνια δεν κάνει επιτυχίες, δεν κάνει εμφανίσεις, δεν, δεν, δεν… Δεν ξέρω τι φταίει. Βλέπουμε πολλούς ποπ σταρ που έχουν απορροφηθεί στην τηλεόραση όπως η Βανδή και ο Ρουβά».

Αυτά τα πράγματα τα είπα σε μια συνέντευξη, στον Αρναούτογλου από ότι θυμάμαι, μόνο και μόνο για να κάνω αλλαλούμ και να τους πως ότι «δεν σας ενδιαφέρει η προσωπική μου ζωή και δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο». Εννοείται πως είναι όλα ψέματα, όλα.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι πάρα πολύ καλός και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του γιατί κάνει πολλά λάθη. Μα να πάω στην Κύπρο και να διαβάζω «Η γιορτή της πατάτας, τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος»; Δεν θα τον άφηνα ποτέ! Ή «ο σούπερ σταρ Χατζηγιάννης στα εγκαίνια σουβλατζίδικου στη Νέα Υόρκη»; Και πήγε…», κατέληξε ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος πρόσφατα προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την Ρούλα Κορομηλά.