Στιγμές ευτυχίας για την Οικονομάκου και τον Μιχόπουλο - Βάφτισαν την κορούλα τους στο μαγευτικό...

Οι λαμπερές φωτογραφίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Οικονομάκου και τον Μιχόπουλο - Βάφτισαν την κορούλα τους στο μαγευτικό...

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ταξίδεψαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Γύθειο (δείτε εδώ το φανταστικό σπίτι της) για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, καθώς πραγματοποίησαν τη βάφτιση της κόρης τους, η οποία πριν λίγες ημέρες έγινε ενός έτους, και η χαρά τους δεν περιγράφεται, ιδιαίτερα της μανούλας όπως απαθανατίζεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Και το όνομά αυτής Σιέννα- Ηλέκτρα

Η ταλαντούχα ηθοποιός και επιχειρηματίας λιώνει για την κόρη της, και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο συγκινημένη στη βάφτιση της. Νονά της μικρής έγινε η κολλητή φίλη της ηθοποιού και στενή της συνεργάτιδα, Κωνσταντίνα Βασιλείου, ενώ την αποκάλυψη του μυστηρίου έκανε η κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της ηθοποιού, Νικόλ Παναγιώτου αλλά και ο κολλητός της Πάνος Μυλωνάς με τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media.

Στιγμές ευτυχίας για την Οικονομάκου
Έγινε γνωστό πως βάφτισαν την κόρη τους Οικονομάκου - Μιχόπουλος
Βάφτισαν την κόρη τους Οικονομάκου - Μιχόπουλος

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί...

Μετά το περιστατικό με την κουμπάρα της που κατηγορείται για κλοπή 69.500 ευρώ (δείτε εδώ λεπτομέρειες), ακόμα ένα άσχημο γεγονός χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της Αθηνάς Οικονομάκου. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι το έχουμε πάθει και γι' αυτό... συμπάσχουμε! Ξέρουμε πόσο βασανίζεται!

Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν από λίγες ώρες έκανε γνωστό πως έχει χαλάζιο. Συγκεκριμένα δημοσίευσε το παρακάτω story:

Αθηνά Οικονομάκου πρόβλημα υγείας

«Και πριν πάω για ύπνο και βασικά πριν βάλω αλοιφή στο μάτι μου για το χαλάζιο και δεν θα βλέπω τίποτα» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Βασίλειος Σκουτέρης MD, FEBO Χειρουργός Οφθαλμίατρος, το χαλάζιο είναι μια διόγκωση η οποία εμφανίζεται στην μέση του βλεφάρου και συνήθως εξελίσσεται σε διάστημα μερικών εβδομάδων.

Το πιο συχνό σύμπτωμα είναι συνήθως ένα ανώδυνο πρήξιμο στο βλέφαρο με μικρή ή μέτρια ευαισθησία που μπορεί να συνδέεται και με αυξημένη δακρύρροια, αίσθημα βάρους και ερυθρότητα του επιπεφυκότα. Σε μεγάλα χαλάζια μπορεί να δημιουργηθεί αστιγματισμός από την πίεση που ασκείται στον κερατοειδή. Το Χαλάζιο μπορεί να εμφανιστεί στο κάτω ή στο πάνω βλέφαρο.

Τα χαλάζια οφείλονται σε απόφραξη ορισμένων αδένων που λέγονται μεϊβομιανοί. Οι αδένες αυτοί βρίσκονται παρατεταγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο και είναι 40 με 50 στο πάνω βλέφαρο και 30 με 40 στο κάτω. Η χρησιμότητα τους είναι να παράγουν ένα λιπώδες έκκριμα το οποίο συμμετέχει στην δημιουργία των δακρύων και για την ακρίβεια της εξωτερικής του στοιβάδας που λέγεται λιπώδης. Όσο καλύτερη λειτουργιά έχουν αυτοί οι αδένες τόσο καλύτερη είναι η λειτουργία του συνόλου της δακρυϊκής στοιβάδας άρα και τόσο λιγότερη η στεγνότητα των ματιών. Όταν οι αδένες αυτοί δυσλειτουργούν δημιουργείται μια κατάσταση που λέγεται βλεφαρίτιδα και στην οποία συνυπάρχει μια ήπια φλεγμονή. Τότε, το λιπώδες έκκριμα των μεϊβομιανών αδένων αλλάζει σύσταση και συσσωρεύεται στο σημείο που εκβάλει. Αποτέλεσμα είναι η συχνή απόφραξη τους δηλαδή η εξέλιξη σε χαλάζιο κάτι το οποίο επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την φλεγμονή.