The Masked Singer: Η Στικούδη "εισέβαλλε" σε ρόλο guest detective - 'Εμειναν "κάγκελο" οι κριτές

Μπήκε ως “Αχυρούλης”

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
The Masked Singer: Η Στικούδη

Μια μεγάλη έκπληξη, όπως σε κάθε επεισόδιο του The Masked Singer, περίμενε σήμερα τους τέσσερις detectives του μιας και στην έναρξη του show, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως μια νέα μάσκα, ο ¨Αχυρούλης¨ θα κάνει την είσοδό του στο παιχνίδι.

Ο Αχυρούλης ανέβηκε στη σκηνή και αφού έδωσε μερικά στοιχεία για τον εαυτό του, τραγούδησε με τους τέσσερις detectives, Νίκο Μουτσινά, Αθηνά Οικονομάκου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Θοδωρή Μαραντίνη να κάνουν τις προβλέψεις τους για το ποιος βρίσκεται κάτω από τη μάσκα.

Ποιος κρυβόταν πίσω από τον Αχρυρούλη;

Ο “Αχυρούλης” τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα του αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Κάτω από τη μάσκα τελικά βρισκόταν η Κατερίνα Στικούδη η οποία όπως είπε ο Σάκης Ρουβάς στο αποψινό επεισόδιο θα έχει τον ρόλο του guest detective και τότε οι κριτές ξετρελάθηκαν!

Πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Αυτή κρυβόταν στη στολή του Γορίλα

Ακόμη ένα επεισόδιο The Masked Singer παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ του Σαββάτου 4/5 και ήταν πολύ απολαυστικό. Μάλιστα, οι κριτές ανακάλυψαν ποιος βρισκόταν πίσω από τη μάσκα του Γορίλα.

Στο τέλος της βραδιάς λοιπόν, η κριτική επιτροπή και τον κοινό αποφάσισαν πως ο Γορίλας είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το μουσικό show και θα πρέπει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Πίσω από την μάσκα του Γορίλα βρισκόταν τελικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάτι που δεν περίμενε κανείς. Ποιος ήταν όμως το Pop Corn;