Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε ο Κοψιάλης στη Φυρού! Καρέ καρέ η φωτογραφία

Το εντόπισε ο φακός την ώρα της πρότασης στο ΟΑΚΑ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε ο Κοψιάλης στη Φυρού! Καρέ καρέ η φωτογραφία

Όπως παρακολουθήσαμε τόσο εμείς αλλά και όλο το ΟΑΚΑ χθες Σάββατο 18/6, ο γνωστός Youtuber και influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε live πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σοφία Φυρού, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον μικρό Κωνσταντίνο. Η ανακοίνωση στο stage έκανε το κοινό αλλά και την ίδια να ουρλιάζουν και έτσι μετά από την ένταση της στιγμής το κοινό του instagram ζητούσε μετά μανίας φωτογραφίες από το μονόπετρο που της χάρισε.

Τη λύση έδωσε για άλλη μια φορά η γνωστή περσόνα - λογαριασμός του instagram Soula Glamorous, η οποία φαίνεται να γνωρίζει καλά το ζευγάρι, αφού συχνά πυκνά σχολιάζει τα post του Κοψιάλη ή το αντίθετο, ή αναφέρουν ο ένας τον άλλο στα stories τους. Η Soula είναι ''γρήγορο πιστόλι'' και έτσι φρόντισε να μας χαρίσει ένα καρέ από το μονόπετρο.

Το μονόπετρο που χάρισε ο Κοψιάλης στη Φυρού

Το μονόπετρο της Φυρού

Το μονόπετρο της Φυρού

Στιγμές ευτυχίας για Κοψιάλη και Φυρού - Βάφτισαν το γιο τους

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού είναι σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο μιας και έχουν φτιάξει την όμορφη οικογένεια τους και πλέον η ζωή έχει αποκτήσει άλλο νόημα για αυτούς μετά τη γέννηση του γιου τους. Ο μικρός από όσα βλέπουμε να δημοσιεύουν στα προφίλ τους στο instagram έχει μεγαλώσει πολύ και σήμερα Κυριακή 5/6 έμελλε να βαφτιστεί. Μάλιστα χθες Σάββατο 18/6 ο Κοψιάλης της έκανε και πρόταση γάμου live από το ΟΑΚΑ.

Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε λοιπόν πριν από δεκαπέντε μέρες τον μονάκριβο γιο του, ο οποίος πήρε το όνομα Κωνσταντίνος και νονός του μικρού έγινε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος διατηρεί στενή φιλία με τον μπαμπά Αλέξανδρο.

Στη βάφτιση παρευρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού όπως η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Στέλλα Μιζεράκη, η Σούπερ Κική, ο James Καφετζής.