«Φλεξάρω; Πω ρε πουσ@@@!» - Τους "κούφανε" στο Καλύτερα δεν Γίνεται ο Ιωάννης Παπαζήσης

Επική στιγμή!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Φλεξάρω; Πω ρε πουσ@@@!» - Τους

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής 19/6, ήταν ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης (δείτε εδώ τι ανέφερε η πρώην του για εκείνον πρόσφατα). Ωστόσο, το γνώριμο παιχνίδι που ακολούθησε στο Καλύτερα δε γίνεται, και παίζουν όλοι οι καλεσμένοι της εκπομπής πάντα, έκρυβε αρκετές εκπλήξεις για την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό κοινό, καθώς οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν απίστευτες!

Η επική ατάκα του Ιωάννη Παπαζήση

Πες μια πρόταση που να συμπεριλαμβάνει τη λέξη φλεξάρω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, μην περιμένοντας φυσικά τι θα επακολουθούσε! «Φλεξάρω; Πω ρε πουσ…! Φλεξάρω» αποκρίθηκε αμέσως ο Ιωάννης Παπαζήσης για να μαζέψει, ελαφρώς, τα γέλια στο πλατό με μια συγνώμη. «Δεν ξέρεις καν την λέξη, δεν πειράζει» είπε γελώντας η παρουσιάστρια του Alpha.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, η αντίδραση που είχε ο Ιωάννης Παπαζήσης σε επόμενη ερώτηση που δέχθηκε ήταν εκ νέου λίγο περισσότερο… ακατάλληλη για την ώρα προβολής της εκπομπής. «Πες μας μια υποχρέωση από την οποία πολύ συχνά προσπαθείς να λουφάρεις».

«Χμ γαμ…! Από το να πηγαίνω σε εκπομπές και δεν έχει να κάνει με εσάς» απάντησε, με χαμόγελο, ο Ιωάννης Παπαζήσης!

Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του με την Αδαμοπούλου - Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστό πως ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Έκτοτε οι δυο τους έχουν αναφερθεί στον χωρισμό τους πολλές φορές, ενώ κάθε φορά μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Άλλωστε το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα παιδί, το οποίο αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα και για τους δύο.

«Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του», είχε πει ο ηθοποιός στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον χωρισμό.

Ο καιρός πέρασε και όπως όλα δείχνουν, ο Ιωάννης Παπαζήσης έχει πλέον ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του. Πρόκειται για μία κούκλα ηθοποιό με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο λόγος για τη συμπρωταγωνίστριά του στην επιτυχημένη σειρά του Open, Κόκκινο Ποτάμι, Αναστασία Παντούση. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά στα γυρίσματα της σειράς και πλέον είναι μαζί αν και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παντούση Παπαζήσης ζευγάρι