«Τα πράγματα είναι χειρότερα, δεν μπορώ να ζήσω...» - Ο πραγματικός λόγος που η Αλούπη εγκατέλειψε την Αμερική

Γύρισε με την οικογένεια της μόνιμα Ελλάδα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τα πράγματα είναι χειρότερα, δεν μπορώ να ζήσω...» - Ο πραγματικός λόγος που η Αλούπη εγκατέλειψε την Αμερική

Έχοντας πλέον σχεδόν ολόκληρο μήνα που η Χριστίνα Αλούπη, η οποία διέμενε στην Αμερική για περισσότερο από μία δεκαετία, επέστρεψε στην Ελλάδα μόνιμα, ήταν καλεσμένη στο Όλα Γκουντ, το μεσημέρι της Κυριακής 19/6. Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι παίρνει παντού μαζί της τους γιους της μιας και ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της στην Αθήνα και η οικογένειά της ζει στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας για τη ζωή της στην Αμερική, όπως είχε αναφέρει και στην εκπομπή της Μενεγάκη, εξήγησε γιατί η ανασφάλεια εξαιτίας των αυξημένων περιστατικών βίας στα σχολεία εκεί την οδήγησε πίσω στη χώρα μας.

Ο λόγος που εγκατέλειψε την Αμερική με την οικογένεια της

«Τελικά έμεινα 13 χρόνια στην Αμερική. Το είχαμε στο μυαλό μας να γυρίσουμε αλλά ήταν λίγο πιο αόριστα. Ήρθε και ο κόβιντ που μας καθυστέρησε. Ένας βασικός λόγος που γυρίσαμε είναι αυτό που γίνεται στην Αμερική τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Τα πράγματα είναι χειρότερα, η βία και η εγκληματικότητα έχουν αυξηθεί πολύ. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι τα παιδιά μου θα πάνε σχολείο. Και λέω θα τα στέλνω και θα αναρωτιέμαι κάθε μέρα αν θα γυρίσουν πίσω; Δεν μπορώ να ζήσω με αυτό το άγχος.

Δύο μέρες αφότου έφυγα από την πόλη που έμεινα μπήκε κάποιος σε ένα ιατρικό κέντρο και σκότωσε ανθρώπους. Δεν γίνεται τίποτα και δεν πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ τίποτα. Το λόμπι των όπλων είναι τόσο δυνατό που δεν θα γίνει κάτι.

Όταν σπούδαζα στη Νέα Υόρκη είχα ένα μαχαίρι στην τσάντα γιατί φοβόμουνα» είπε και διηγήθηκε περιστατικά βίας που βίωσε. «Δεν πνίγουμε μέσα μας τίποτα, τα λέμε. Δεν φορτώνουμε τα προβλήματα της δουλειάς στον σύντροφό μας, γιατί είναι εύκολο θύμα. Αν δούμε ότι δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα, η βοήθεια ενός ειδικού μπορεί να σώσει έναν γάμο» είπε για τα «μυστικά» να διατηρηθεί μια σχέση.

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, είπε ότι της αρέσουν όλα προς το παρόν όμως προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της αλλαγής χώρας.

"Κάγκελο'' η Ελένη Μενεγάκη στα λεγόμενα της

Την Πέμπτη 2/6 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και μίλησε για το πως πήρε την απόφαση να επιστρέψει οικογενειακώς στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας τη ζωή τους εκεί.

Η Χριστίνα δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ερωτηθεί για τον πραγματικό λόγο που πήραν οικογενειακώς την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Η Αλούπη λοιπόν παραδέχτηκε ότι ένας από τους βασικότερους λόγους είναι η έξαρση της βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, με δεκάδες μακελειά να συμβαίνουν συχνά, με αυτό του Τέξας όταν ένας 18χρονος μπήκε σε σχολείο και με ένα όπλο σκότωσε 18 παιδιά, να είναι το πιο πρόσφατο.

Η Χριστίνα Αλούπη, περιέγραψε ένα άλλο περιστατικό που συνέβη αυτές τις μέρες στην πόλη Τούσλα όπου ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας πως κάποιος μπήκε σε ιατρικό κέντρο ή νοσοκομείο και σκότωσε εν ψυχρώ τέσσερα άτομα.

«Εγώ τώρα γιατί το ακούω και μου φαίνεται εξωπραγματικό;» είπε η Ελένη Μενεγάκη η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της με αυτά που άκουγε από την Χριστίνα Αλούπη να της περιγράφει!