Ευχάριστα νέα για τον Θέμη Γεωργαντά - Τα ανακοίνωσε ο ίδιος στην κάμερα του Happy Day

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Θέμη Γεωργαντά - Τα ανακοίνωσε ο ίδιος στην κάμερα του Happy Day

Από την μία τα Mad Video Music Awards (δείτε εδώ τα ονόματα που θα ανέβουν πάνω στην σκηνή) είναι προ των πυλών και από την άλλη η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται με αποτέλεσμα τα φώτα να έχουν στραφεί προς τον Θέμη Γεωργαντά και το τηλεοπτικό μέλλον. Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το OPEN.

Αποκαλύφθηκε το τηλεοπτικό μέλλον του Θέμη Γεωργαντά

«Είναι τιμή μου που είμαι στο τιμόνι αυτής της βραδιάς εδώ και 19 ολόκληρα χρόνια. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πλάσμα από την Κόνι Μεταξά. Φέτος το ήθελα κι εγώ πάρα πολύ να μην είμαι μόνος μου στη σκηνή, για να υπάρχει κάποιο touch.

Θέλω να είναι και κάποιος που θα τσαλακωθεί πιο πολύ από εμένα, γιατί η Κόνι το κάνει. Είναι ένα φοβερό πλάσμα, ακομπλεξάριστο» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Happy Day ο παρουσιαστής και συνέχισε αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Τηλεοπτικά θα συνεχίσω και του χρόνου στο OPEN, πρώτα ο Θεός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά το θέμα είναι να είναι ευχαριστημένο το κανάλι. Έχουμε κάνει ήδη ραντεβού, αλλά δεν έχω υπογράψει. Εγώ πάντα υπογράφω όταν τελειώσει η σεζόν», ξεκαθάρισε, ενώ όσον αφορά στα νούμερα, τόνισε:

«Φυσικά και παρακολουθώ τα νούμερα και όποιος κάνει τηλεόραση και λέει ότι δεν τα παρακολουθεί λέει ψέματα. Αλλά, δεν είμαι αυτό που λέμε τρελαμένος, ο οποίος θα σηκωθεί στις 6 το πρωί και θα πει “Παναγία μου τι έχω κάνει”. Τα νούμερα μου αρέσει να τα βλέπω και να τα μεταφράζω».

Γερμανού - Γεωργαντάς: Αποκάλυψαν τι κάνουν μαζί στον ελεύθερο χρόνο τους

Την Ναταλία Γερμανού της βλέπουμε για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ALPHA με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια "σαρώνει" με τα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, όπως είναι λογικό η ίδια μπορεί να μην έχει αρκετό χρόνο, ωστόσο ξεκλέβει κάποιες ώρες μέσα στην εβδομάδα για να αφιερωθεί στα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και να αποφορτιστεί από τα άγχη της καθημερινότητας.

Η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον καλό της φίλο και γείτονα Θέμη Γεωργαντά, ντυμένοι και οι δυο με αθλητικά ρούχα, πήγαν για περπάτημα σε δασάκι κοντά στο σπίτι τους στα Μελίσσια. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανάρτηση Ναταλίας Γερμανού