«Το project με την Αλεξάνδρα...» - Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει το τηλεοπτικό της μέλλον

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το project με την Αλεξάνδρα...» - Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει το τηλεοπτικό της μέλλον

Μετά την νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο J2US είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν οι φήμες ότι θα βρεθεί σε ένα projest «φωτιά» με την Κατερίνα Στικούδη. Όμως η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει, διό τι ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει πίσω.

«Ναυάγησε» το project των Παναγιώταρου - Στικούδη

«Εγώ δεν έχω υπογράψει κάτι, είμαι σε συζητήσεις. Το project με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν θα γίνει, αλλά έρχονται κι άλλα πράγματα. Θα κάνω θέατρο, οπότε κάθε τι που μπορεί να μην προχωράει, πάντα πιστεύω στο τέλος της ημέρας ότι γίνεται για καλό. Δεν έχω μανία, ντε και καλά να κάνω τηλεόραση. Θέλω να είναι ένα project, όταν θα έρθει που να είναι διαφορετικό…

Αν δεν μου γίνει πρόταση, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου κάπου. Δεν θα πω ότι βαριέμαι εύκολα, απλά μου αρέσει να βλέπω κι άλλα πράγματα και να μαθαίνω», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Happy Day.

Η Κατερίνα Στικούδη μιλά για την μητρότητα και αποκαλύπτει

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή Mega Star. Η γλυκιά μανούλα, μίλησε για το πως βιώνει μέχρι στιγμής τη μητρότητα αλλά και για την μακροχρόνια σχέση της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

«Ο ένας εμπνέει τον άλλο στα πάντα. Από τι θα μαγειρέψουμε μέχρι τι μουσική θα κάνουμε. Με αφήνει να κάνω ότι θέλω, δεν νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ ή ότι πρέπει να πάρω μία άδεια για κάτι. Ο Βαγγέλης ήταν το κίνητρό μου για να γίνω τραγουδίστρια. Είναι ο μεγαλύτερός μου φαν» είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Όσον αφορά τον ρόλο της ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε: «Σαν μανούλα περνάς διάφορα στάδια αλλά δεν φαντάζεσαι ότι θα είναι τόσο έντονα. Αλλάζουν τα πράγματα, τα μωράκια μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Σου δίνει χαρά, σου δίνει δύναμη, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω το πως νιώθω.

Αν υπάρχει σωστή επικοινωνία με το ζευγάρι και είναι δεμένο και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αυπνία, γκρίνια, κούραση, γιατί δεν είναι όλα ευχάριστα, τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα».