«Μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ» - ''Καταπέλτης'' ο Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor για άλλη μία φορά

«Δεν μπορώ να στραφώ νομικά»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ» - ''Καταπέλτης'' ο Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor για άλλη μία φορά

Ο Βαλάντης, ο οποίος βρίσκεται και ''στα μαχαίρια'' με τον Γιώργο Λάγιο, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στην Ελένη Μουστάκη, η οποία προβλήθηκε την Δευτέρα 20/6. Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και το μοντάζ, που θεωρεί πως του αλλοίωσε την εικόνα του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για το Survivor και τον καρκίνο

«Τα παιδιά μου πρέπει να στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα κι είδα το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα κι αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι. Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον της παραγωγής. Κάποιες σκηνές που βλέπω κι εμπεριέχονται μέσα στη αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κύριου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας» ανέφερε ο Βαλάντης.

«Το 2018 όταν θα έμπαινα στο Nomads έκανα όλη την προετοιμασία και τον Σεπτέμβριο που έπρεπε να περάσουμε τις ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε ένα σπάνιο εύρημα και δυστυχώς ήταν ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών. Έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα. Αυτό με πήγε πολύ πίσω ψυχολογικά κι έκανα καιρό να το ξεπεράσω» σημείωσε ο Βαλάντης.

«Ήταν στημένο, το είχαν στήσει ώστε να μην μπορώ να πω όχι»

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου 28/5 ο Βαλάντης, με αφορμή την πρόσφατη ένταση που δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο γνωστός τραγουδιστής όπως αποκάλυψε πρόκειται να καταθέσει αγωγή κατά του Γιώργου Λάγιου ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως η συμπεριφορά της Κατερίνας Καινούργιου τον στενοχώρησε.

«Βεβαίως και δεν κάνω πίσω. Θα κατατεθεί η αγωγή εντός της εβδομάδας από το δικηγόρο μου προς τον Γιώργο Λάγιο. Έστειλα δύο εξώδικα στην πόρτα του αλλά αδιαφόρησε. Το μόνο που έκανε ήταν να ζητάει μια τηλεμάζωξη με δικηγόρους και ψυχιάτρους. Ζητά τη δημοσιότητα διακαώς με ό,τι μπορεί να κάνει. Ο κύριος αυτός ξεκίνησε να μιλάει για εμένα μέσω Instagram μετά το περιστατικό που έγινε με τη Μυριέλλα στο Survivor, το οποίο ήταν και κομμένο, ήταν ένα απόσπασμα της συζήτησής μας. Τα παράπονά του ας τα κάνει στο Survivor αν νομίζει ότι έχω κάνει τόσο κακό στον κόσμο. Θα τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος για αυτό που έκανε.

Για την Κατερίνα Καινούργιου, είπε: «Με στεναχώρησε η συμπεριφορά της κ. Καινούργιου. Με εμφάνισε στον αέρα και με ρώτησε αν θα ήθελα να συνομιλήσω με το Γιώργο Λάγιο. Δεν ήθελα να φανώ αγενής και αναγκάστηκα να τον ακούω. Ήταν άτιμο αυτό από την πλευρά της εκπομπής και της κ. Καινούργιου. Ήταν στημένο, το είχαν στήσει ώστε να μην μπορώ να πω όχι. Αισθάνομαι πολύ άσχημα, απορώ πώς βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους, το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τις ζωές των άλλων και να βγάζουν λεφτά.

Έπρεπε να μιλάνε με πιο όμορφο τρόπο γιατί έχω τρία παιδιά, δεν μπορούν να ακούν από τον καθένα ότι ο μπαμπάς τους μπορεί να χειροδικήσει ή να είναι ένα τέρας. Τους είπα ότι αφού δεν είστε γονείς δεν μπορείτε να καταλάβετε, για αυτό φέρεστε έτσι», αποκάλυψε ο Βαλάντης.