Ασυγκράτητη με τον σύντροφό της η Νίνα Λοτσάρη - Τράβηξαν όλα τα βλέμματα στην τελευταία βραδινή έξοδό τους

Τον κοίταγε μες τα μάτια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασυγκράτητη με τον σύντροφό της η Νίνα Λοτσάρη - Τράβηξαν όλα τα βλέμματα στην τελευταία βραδινή έξοδό τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο διανύει η Νίνα Λότσαρη καθώς τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Λεμονίδη, με το ζευγάρι να είναι τρελά ερωτευμένο. Μάλιστα, πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweeky τους απαθανάτισε σε μια βραδινή έξοδό τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Οι δυο τους όπως είδαμε και από τα εν λόγω στιγμιότυπα δεν σταμάτησαν στιγμή να κοιτούν ο ένας τον άλλον μες τα μάτια, ενώ δεν έλειψαν φυσικά τα αστεία μεταξύ τους και τα χάδια, με την τραγουδίστρια πλέον να μην διστάζει να κρύβει τον έρωτά της και να είναι φανερό πως βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη και χαρούμενη σχέση.

Να υπενθυμίσουμε πως η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή πέρσι τον Απρίλιο, με αφορμή μια βόλτα τους στην Γλυφάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Φωτογραφίες της Νίνα Λοτσάρη με τον σύντροφό της από την τελευταία βραδινή έξοδό τους

Φωτογραφίες της Νίνα Λοτσάρη με τον σύντροφό της από την τελευταία βραδινή έξοδό τους 

Φωτογραφίες της Νίνα Λοτσάρη με τον σύντροφό της

Φωτογραφίες της Νίνα Λοτσάρη με τον σύντροφό της από την βραδινή έξοδό τους 

Η Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της και "λιώνει"

Το πρωί της Παρασκευής 10/6 δηλώσεις της πολύ ταλαντούχας Νίνας Λοτσάρη, προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή Happy Day και τη συχνότητα του Alpha. Η ίδια βρίσκεται στην καλύτερη όπως όλα δείχνουν περίοδο της ζωής της καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Χρήστου Λεμονίδη και μαζί απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές στις οποίες έκανε αναφορά...

Τον προηγούμενο Μάρτιο το λαμπερό ζευγάρι έκλεισε έναν χρόνο σχέση και στις δηλώσεις που έκανε η performer στην κάμερα του Happy Day που τη συνάντησε σε βραδινή της έξοδο παραδέχτηκε πως είναι εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη. «Ορισμένα πράγματα δε χρειάζεται να τα δηλώνουμε, νομίζω είναι εμφανέστατα και θεωρείται και φλυαρία να τα δηλώνουμε» είπε η Νίνα Λοτσάρη χαρακτηριστικά.