ALPHA: Τέλος η εκπομπή Super Κατερίνα - Η ανακοίνωση της Καινούργιου

Ποιο το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA: Τέλος η εκπομπή Super Κατερίνα - Η ανακοίνωση της Καινούργιου

Στο τέλος της φτάνει σιγά σιγά η φετινή τηλεοπτική σεζόν μιας και στις αρχές Ιουλίου οι περισσότερες εκπομπές θα ρίξουν αυλαία. Μια από αυτές είναι και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα στην έναρξη της σημερινής 20/6 της εκπομπής, αποκάλυψε την ημερομηνία που ολοκληρώνεται η εκπομπή για τη φετινή σεζόν, προδίδοντας μάλιστα πως θα συνεχίσει κανονικά του χρόνου, με τα νούμερα τηλεθέασης βέβαια να έχουν συνεχώς σκαμπανεβάσματα.

Η ανακοίνωση της Καινούργιου για το τέλος της «Super Κατερίνα» για φέτος

«Καλή εβδομάδα. Δευτέρα 20 Ιουνίου! Εδώ είμαστε αγαπημένοι μου τηλεθεατές και θα είμαστε μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου να σας λέμε καλημέρα. Και μετά ξανά από Σεπτέμβρη» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Επίσημα και του χρόνου στον ALPHA η Καινούργιου

Ολα τα βαριά πυροβολικά του καναλιού θα συνεχιστούν με δόξα και τιμή. Και πώς θα μπορούσαν να μη συνεχιστούν, άλλωστε, αφού στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχτηκαν νικητές. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μετατρέπει και την επόμενη σεζόν τη κάθε μέρα μας σε «Happy day», ενώ η «Super Κατερίνα» Καινούργιου θα μας ενημερώνει για τις εξελίξεις και τα νέα τής ελληνικής σόου μπιζ, αφού τα πάει πολύ καλά σε τηλεθέαση. Και όταν θα έρχεται το απόγευμα, ο Χρήστος Φερεντίνος θα μοιράζει λεφτά. Πολλά λεφτά. Αρκεί να κάνετε το σωστό «Deal» με τον τραπεζίτη του παιχνιδιού.

alpha εκπομπές νέας σεζόν

Μιλώντας για συμφωνίες, η καλύτερη και την επόμενη σεζόν θα είναι αυτή του Σαββατοκύριακου, αφού ο Νίκος Μάνεσης θα είναι πάντα εκεί στις οθόνες σας με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και λίγο αργότερα, προς το μεσημεράκι, τη σκυτάλη θα παίρνει η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της με το «Καλύτερα δε γίνεται». Πιο μετά, ο Ακης Πετρετζίκης θα σας επιτρέπει να μπείτε στο «Kitchen Lab» του και να κάνετε τις συνταγές του. Και μην ξεχνάτε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Αντώνης Σρόιτερ θα εισβάλλει στα σπίτια σας με τα συγκλονιστικά ρεπορτάζ του όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει στο «Tik talk».