Χωρίς ρετούς και επεξεργασία - Δεκάδες αντιδράσεις με την φωτογραφία της Κωνσταντίνας Μιχαήλ με μαγιό

Ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και προκαλεί χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρίς ρετούς και επεξεργασία - Δεκάδες αντιδράσεις με την φωτογραφία της Κωνσταντίνας Μιχαήλ με μαγιό

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Αυτή τη φορά η όμορφη ηθοποιός με αφορμή το gay pride δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες και σε μια από αυτές απεικονίζεται η ίδια χωρίς ρετούς φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι, ενώ πριν λίγο καιρό είχε μοιραστεί και μια topless φωτογραφία της που είχε προκαλέσει πανικό.

Μπορεί λοιπόν η Κωνσταντίνα Μιχαήλ να είναι 54 ετών, ωστόσο το σώμα της αναντίρρητα μοιάζει με 20αρας!

Η νέα φωτογραφία της Κωνσταντίνας Μιχαήλ με μαγιό και χωρίς ρετούς

Η νέα φωτογραφία της Κωνσταντίνας Μιχαήλ με μαγιό και χωρίς ρετούς 

Λίγα λόγια για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1967 στη Ρόδο ενώ μεγάλωσε στην Αθήνα. Το πραγματικό της επίθετο είναι Μιχαλοπούλου. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της δύο δεκαετίες μετά και συγκεκριμένα το 2016, ενώ παράλληλα ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στο Κανάλι Ένα 90,4 fm του Πειραιά. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξεκίνησε τις σπουδές πάνω στην υποκριτική στο Θεατρικό Εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1994 ενώ μέσα στην ίδια χρονιά έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα επιλέχθηκε από την Ελένη Μαβίλη στο ρόλο της ιδιόρρυθμης γιατρού Λίλης στην κωμική σειρά του Mega Channel Λαβ Σόρρυ. Εκεί τη σεζόν 1994-1995 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Τάσο Χαλκιά υποδυόμενοι ένα ζευγάρι που ζει ένα αταίριαστο κοινωνικά έρωτα. Η ίδια δήλωσε για το ρόλο της στη σειρά: "..δεν έκανα μόνο ένα δοκιμαστικό. Κάνα μήνα πήγαινα κι ερχόμουν μέχρι να μου πουν ότι πήρα τον ρόλο. Συζήτησα πολύ με την Ελένη Μαβίλη, που έψαχνε να βρει ένα νέο φιντάνι που θα αναδείκνυε την ιδέα που είχε στο μυαλό της. Και ξέρω ότι δοκίμασαν πολλά κορίτσια πριν καταλήξουν σε εμένα.".