Με ολόσωμο αποκαλυπτικό μαγιό και τακούνια - Δυο μέτρα τα πόδια της Τζίνας Αλιμόνου

"Μοιράζει" εγκεφαλικά με την νέα της φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με ολόσωμο αποκαλυπτικό μαγιό και τακούνια - Δυο μέτρα τα πόδια της Τζίνας Αλιμόνου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει τα τελευταία χρόνια η Τζίνα Αλιμόνου και ειδικότερα μετά το διαζύγιο της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη, με τις δημόσιες εμφανίσεις της να είναι μετρημένες στα δάχτυλα (δείτε εδώ φωτογραφίες από μια σπάνια έξοδό της στα Βόρεια Προάστια).

Ωστόσο, η ηθοποιός και μοντέλο διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά λοιπόν, η Τζίνα Αλιμόνου δημοσίευσε μια φωτογραφία της, φορώντας ένα cut-out μαγιό σε χρώμα τιρκουάζ, με τις αναλογίες του κορμιού τους να "ζαλίζουν".

«Καλοκαιρινό glam. Τα cut-out μαγιό είναι ιδανικά για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία και για βόλτες μετά, φορεμένα με ένα παρεό ή μια φούστα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η νέα φωτογραφία της Τζίνας Αλιμόνου με μαγιό

Τζίνα Αλιμόνου με μαγιό

Η αποκάλυψη της Τζίνας Αλιμόνου για τις πλαστικές

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η Τζίνα Αλιμόνου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, τις συζητήσεις που κάνει για μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά μοιράστηκε και μυστικά ομορφιάς με το τηλεοπτικό κοινό.

Ακόμα, η Τζίνα μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Αποστόλου να συμμετάσχει σε μια νέα θεατρική παράσταση: «Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με εξέπληξε στην αρχή η πρόταση του αλλά μετά συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και μακάρι να προχωρήσει. θα δούμε. Το θέατρο το σκέφτομαι αλλά επίσης σκέφτομαι και τον χρόνο μου γιατί είμαι λίγο στενά από χρόνους. Ναι, το αγαπώ όμως πολύ το θέατρο».

Μάλιστα, η Τζίνα Αλιμόνου δε δίστασε να αποκαλύψει αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση: «Γενικώς κάνω μια πολύ απλή ζωή. Το φαγητό μου είναι φτιαγμένο από εμένα και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης τρώω καθαρές τροφές. Δεν κάνω μποτοξ. Έχω αρχίσει face yoga».