Έγινε γνωστό - Η γυναίκα που παντρεύτηκε η Σαμάνθα Φοξ

''Έσκασαν'' τα ευχάριστα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό - Η γυναίκα που παντρεύτηκε η Σαμάνθα Φοξ

Λίγο μετά τον εντυπωσιακό γάμο της Πριγκίπισσας της Νορβηγίας, τη Δευτέρα 20/6 έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση από τα διεθνή σχετικά με τη Σαμάνθα Φοξ, η οποία από τις 18 Ιουνίου και επίσημα είναι μια παντρεμένη γυναίκα.

Η πρώην ποπ σταρ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό της Λίντα Όλσεν, με την οποία ήταν μαζί τέσσερα χρόνια πριν να αρραβωνιαστούν, ξεκινώντας τη σχέση τους το 2016.

Η 56χρονη Σαμάνθα εντυπωσίασε φορώντας ένα νυφικό στράπλες φόρεμα, το οποίο είχε αστραφτερές λεπτομέρειες και πέπλο. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με ασημένια ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το ζευγάρι περίμενε πώς και πώς να γίνει ο γάμος του, τον οποίο είχε αναβάλει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε την Λίντα Όλσεν

Να τονίσουμε εδώ, πως σύμφωνα με το Protothema.gr παρά την ατυχία τους να βρέχει την πιο σημαντική ημέρα τους δεν χάλασε το κέφι του ζευγαριού σε μια πολυτελή τελετή που έγινε στο Έσεξ την Παρασκευή 17/6.

Σαμάνθα - Λίντα

Λίγα λόγια για την Σαμάνθα Φοξ

Η Σαμάνθα Φοξ (Samantha Karen Fox ; 15 Απριλίου 1966) είναι Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός και πρώην μοντέλο. Το 1983, σε ηλικία 16 ετών, ξεκίνησε να εμφανίζεται ως τόπλες μοντέλο στην σελίδα 3 της βρετανικής εφημερίδας The Sun και συνέχισε ως το κορίτσι της σελίδας 3 μέχρι το 1986. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, έγινε το πιο δημοφιλές κορίτσι αφίσας της εποχής της καθώς και μια από τις Βρετανίδες με τις περισσότερες φωτογραφήσεις την δεκαετία του 1980.

Το 1986, ξεκίνησε μια ποπ μουσική καριέρα με το πρώτο της single "Touch Me (I Want Your Body)", που κατέκτησε την πρώτη θέση σε 17 χώρες. Τρία τραγούδια της Φοξ μπήκαν στο top 10 του Billboard Hot 100, μεταξύ των οποίων τα Touch Me (I Want Your Body), Naughty Girls (Need Love Too) και I Wanna Have Some Fun.

Το 1988, η Φοξ έλαβε μια υποψηφιότητα για βραβείο Brit Καλύτερης Βρετανίδας Καλλιτέχνη. Έχει επίσης εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες και ριάλιτι σόου και περιστασιακά έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια για την τηλεόραση.

Σαμάνθα Φοξ