Ηχηρή μεταγραφή για τον Νίκο Στραβελάκη - Περιμένει να αποδεσμευτεί από τον ΣΚΑΙ

Που θα τον δούμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηχηρή μεταγραφή για τον Νίκο Στραβελάκη - Περιμένει να αποδεσμευτεί από τον ΣΚΑΙ

Ο Νίκος Στραβελάκης, τον οποίο βλέπουμε να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ από ότι φαίνεται θα έχει στο εξής να ανακοινώσει ευχάριστα νέα μετά τον πολύ δύσκολο χειμώνα, που πέρασε με την υγεία του και τον κορωνοϊό.

Πιο αναλυτικά, την επόμενη σεζόν ετοιμάζει νέα σχέδια για την επαγγελματική του καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως θα δούμε σύντομα τη μεταγραφή του.

Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής λέγεται πως κάνει συζητήσεις, που θα είναι επίσημες τις επόμενες ημέρες με το Open να τον διεκδικεί έντονα για την παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. Για την ώρα ο ίδιος δεσμεύεται με το συμβόλαιο, που έχει με τον ΣΚΑΪ έως τις 30 Ιουνίου και θα υπογράψει μετά τη λήξη του.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Στραβελάκη

Νίκος Στραβελάκης

Λίγα λόγια για τον δημοσιογράφο

Ο Νίκος Στραβελάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Έκανε τις προπτυχιακές σπουδές του στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (Μ.Α.) στο Department of Economics του "New School for Social Research" της Νέας Υόρκης με έμφαση στη Νομισματική Θεωρία και στα χρηματοοικονομικά. Αρχικά εργάσθηκε ως οικονομικό στέλεχος σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Ήταν μέλος της επιστημονικής επιτροπής και της συγγραφικής ομάδας του "Λεξικού της Σύγχρονης Οικονομίας" (εκδόσεις Σταφυλίδη 1999). Ασχολείται ενεργά με το Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1993.

Νίκος Στραβελάκης

Νίκος Στραβελάκης και η Σταυρούλα Καραλή, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή τους, κρατούν χαμηλό προφίλ και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι γονείς του μικρού Άρη και βιώνουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Ο Στραβελάκης και η σύζυγός του γνωρίστηκαν το 1992 στο Mega, ενώ το 1998 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Κολλεγίου Αθηνών – από το οποίο έχει αποφοιτήσει ο δημοσιογράφος.