Ιωάννης Παπαζήσης: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη νέα σύντροφό του, Αναστασία Παντούση

Είναι μαζί και ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννης Παπαζήσης: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη νέα σύντροφό του, Αναστασία Παντούση

Ο Ιωάννης Παπαζήσης φαίνεται πως περίπου ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου, έχει κάνει και επίσημα το επόμενο βήμα στη ζωή του και βρίσκεται σε σχέση με την Αναστασία Παντούση και μάλιστα το ζευγάρι πραγματοποίησε πρόσφατα και μία κοινή εμφάνιση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά στα γυρίσματα της σειράς και πλέον είναι μαζί αν και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε προτεραιότητα του Ιωάννη Παπαζήση είναι ο γιός του, ενώ οι σχέσεις τους με την πρώην σύζυγό του παραμένουν άψογες.

«Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του», είχε πει ο ηθοποιός στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον χωρισμό.

Η κοινή εμφάνιση Παπαζήση - Παντούση

Ιωάννης Παπαζήσης Παντούση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε την πρώτη κοινή του εμφάνιση στον γάμο της Ντάνης Γιαννακοπούλου. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, ο ηθοποιός δεν έπαιρνε τα μάτια του πάνω από την αγαπημένη του.

«Η αγάπη δεν τελειώνει»

H Bανέσα Αδαμοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα τη Μεγάλη Πέμπτη 21/4 σχετικά με τη σχέση, που διατηρεί με τον πρώην σύζυγο της Ιωάννη Παπαζήση. Η τραγουδίστρια μίλησε αρκετά ανοιχτά για την ζωή της μετά τον ηθοποιό, σε αντίθεση με εκείνον που κάνει εκρήξεις όταν ακούει για το διαζύγιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ισορροπημένα τα πράγματα μεταξύ τους και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αφού έχουν φέρει μαζί στον κόσμο ένα παιδί. Κάτι που έκανε η ίδια γνωστό και πολλοί από εμάς δεν γνωρίζαμε είναι πως οι δύο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς δεν είναι κοπέλα του γάμου.

«Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε κάθε χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους.

Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη θα το έκανα… εκείνος δεν ξέρω!» απάντησε η Βανέσα Αδαμοπούλου για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της

«Δεν είμαι παντρεμένη, δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν είμαι τέτοιο κορίτσι» ξεκαθάρισε η Βανέσα Αδαμοπούλου.