«Καλή μας αρχή» - Η πρώτη φωτογραφία του Γιάννη Στάνκογλου από τα γυρίσματα του Νησιού 2

Βρίσκεται μέσα στην φυλακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Καλή μας αρχή» - Η πρώτη φωτογραφία του Γιάννη Στάνκογλου από τα γυρίσματα του Νησιού 2

Τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «το Νησί» έχουν ξεκινήσει και η ιστορία έχει μεταφερθεί αρκετά χρόνια αργότερα, στα μέσα της δεκαετίας του 1950 όταν η θεραπεία για την λέπρα έχει βρεθεί. Μάλιστα η σειρά θα προβληθεί στην ΕΡΤ, καθώς έχει συμφωνήσει με την συγγραφέα του έργου, Βικτόρια Χίσλοπ.

Η πρώτη φωτογραφία του Στάνκογλου από τα γυρίσματα για το Νησί 2

Πλέον η σειρά θα ονομάζεται «Μια νύχτα του Αυγούστου», ενώ πολλοί από τους πρωταγωνιστές του πρώτου κύκλου θα επιστρέψουν, ανάμεσά τους ο Γιάννης Στάνκογλου μέσα από τον ρόλο του Ανδρέα Βανδουλάκη, αλλά και ο Τάσος Νούσιας.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας ένα μεγάλο spoiler για τη σειρά. «Μια νύχτα του Αυγούστου, καλή μας αρχή», έγραψε στην λεζάντα, ενώ βρίσκεται μέσα σε μία φυλακή.

Γιάννης Στάνκογλου - Νησί

Το spoiler του Στάνκογλου για το δεύτερο κύκλο του Νησιού

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μαριόν την Παρασκευή 17/6 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον τίτλο του «άγριου αρσενικού» αλλά και για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του δεύτερου κύκλο της σειράς Νησί.

Μιλώντας για τον δεύτερο κύκλο του Νησιού αποκάλυψε ότι από τον πρώτο κύκλο θα δούμε τον Τάσο Νούσια. Η σειρά διαδραματίζεται στο 50-60 οπότε η Σπιναλόγκα έχει κλείσει. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 20 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λίγο πολύ όλοι όσοι δουλέψαμε στο Νησί, κάπως είχε ανέβει ο πήχης επειδή η δουλειά ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν έβρισκα μετά κάτι το οποίο πραγματικά να με ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή στην τηλεόραση. Το θεωρούσα πάρα πολύ καλό. Και προτάσεις μού είχαν γίνει και έλεγα όχι».

«Στη συνέχεια της σειράς υπάρχει ο Ανδρέας Βανδουλάκης στη φυλακή για έξι χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε αυτή την Δευτέρα τα γυρίσματα. Τα περισσότερα θα είναι εδώ, υπάρχουν κάποια γυρίσματα και στην Κρήτη αλλά το δικό μου location είναι στη φυλακή οπότε και είναι όλο εδώ. Είναι πάρα πολύ ωραίο γραμμένο το σενάριο».