Το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου - Μένει η φεύγει από τον ALPHA;

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου - Μένει η φεύγει από τον ALPHA;

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον της εκπομπής της, Super Κατερίνα και στο ποιοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται μαζί της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η εκπομπή συνεχίζει κανονικά και πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη με την μεταγραφή της στον ALPHA, μιας και παίρνει την σκυτάλη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

Αναφορικά τώρα με την ομάδα της, τόνισε πως βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις και πως παρόλο που ένας συγκεκριμένος συνεργάτη της δεν θα συνεχίσει του χρόνου μαζί της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει κανονικά στην Super Κατερίνα και την ερχόμενη σεζόν.

«Δε θα φύγει ο Ανδρέας. Δεν βγαίνω χωρίς τον Ανδρέα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι συνεχίζει κανονικά στην εκπομπή. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει βοηθήσει πολύ και στην εξέλιξη τη δική μου και στην εξέλιξη της εκπομπής. Για τον Γρηγόρη Γκουντάρα δεν ξέρω κάτι αλλά ελπίζω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μένει στην Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Η ανακοίνωση της Καινούργιου για το τέλος της «Super Κατερίνα» για φέτος

Στο τέλος της φτάνει σιγά σιγά η φετινή τηλεοπτική σεζόν μιας και στις αρχές Ιουλίου οι περισσότερες εκπομπές θα ρίξουν αυλαία. Μια από αυτές είναι και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα στην έναρξη της 20/6 της εκπομπής, αποκάλυψε την ημερομηνία που ολοκληρώνεται η εκπομπή για τη φετινή σεζόν, προδίδοντας μάλιστα πως θα συνεχίσει κανονικά του χρόνου, με τα νούμερα τηλεθέασης βέβαια να έχουν συνεχώς σκαμπανεβάσματα.

«Καλή εβδομάδα. Δευτέρα 20 Ιουνίου! Εδώ είμαστε αγαπημένοι μου τηλεθεατές και θα είμαστε μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου να σας λέμε καλημέρα. Και μετά ξανά από Σεπτέμβρη» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.