Η ηχηρή απουσία από τον γάμο του Αυγουστίδη - Γιατί δεν πήγε ο Λάλος

Τι συνέβη μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ηχηρή απουσία από τον γάμο του Αυγουστίδη - Γιατί δεν πήγε ο Λάλος

Λαμπερός και πολύ... δημόσιος, συγκέντρωσε όχι μόνο τα βλέμματα όλων αλλά και τους πάντες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Δεν υπήρξε ούτε ένας από τους συμπρωταγωνιστές του Αυγουστίδη από τον Σασμό που να μην ήταν εκεί.

Λάθος, υπήρξε μια μεγάλη και ηχηρή απουσία η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Ciao συζητήθηκε πολύ, αυτή του Δημήτρη Λάλου.

Πήγε στο γλέντι του Αυγουστίδη αλλά όχι στον γάμο

Δυο μέρες πριν τον γάμο το σκηνοθετικό team αλλά και η παραγωγή του Σασμού έστησαν ένα τρικούβερτο γλέντι για να γιορτάσουν την μεγάλη τους επιτυχία. Η Μαρία Τζομπανάκη οδήγησε τον χορό με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη λίγο πριν ντυθεί γαμπρός να ακολουθεί τα βήματά της, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της πιο εμπορικής τηλεοπτικής σειράς για την φετινή σεζόν.

Οι ηθοποιοί του Σασμού λόγω του σεναρίου έχουν αγαπήσει την Κρήτη και έτσι αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρώτη χρονιά της σειράς σε ένα κρητικό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, τον "Ομαλό" με πολλή μουσική, χορό και φυσικά τσικουδιές και μαντινάδες.

Οι ηθοποιοί που έχουν κρητική καταγωγή όπως η Μαρία Τζομπανάκη και ο Μιχάλης Αεράκης (ο οποίος υποδύεται τον παπά) ηγήθηκαν του χορού με τον Ορφέα, τον Δημήτρη Λάλο, την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την Ευγενία Σαμαρά και όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Μετά από αυτό, όλοι περίμεναν τους παρευρισκόμενους να είναι και στον γάμο. Ο Δημήτρης Λάλος, όμως, τους διέψευσε.

Η απουσία του Δημήτρη Λάλου σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο ηθοποιός την παραμονή του γάμου βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για πράγματα που δεν μπορούσε - δυστυχώς - να αναβάλει.