Θλίψη με τον Βασίλη Μαλούχο - Μόνο η οικογένειά του παρευρέθηκε στην κηδεία του

"Έφυγε" μόνος και ξεχασμένος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θλίψη με τον Βασίλη Μαλούχο - Μόνο η οικογένειά του παρευρέθηκε στην κηδεία του

Στις 18/6 έγινε η κηδεία του γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου που έφυγε από την ζωή το βράδυ της Τετάρτης 15/6 στην οποία σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα και την Espresso παρουσιάστηκε μόνο η οικογένειά του και κανένας συνάδελφός του.

Μόνο η οικογένεια του Βασίλη Μαλούχου στην κηδεία του

Ο 88χρονος έφυγε από την ζωή ολομόναχος χωρίς να τον αποχαιρετήσουν αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί του τα χρόνια της δόξας στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χαλανδρίου, παρουσία της οικογένειας των αδελφών Γιάννη και Γιώργου Μαλούχου, που είχαν φροντίσει να πραγματοποιηθεί η τελευταία του επιθυμία, δηλαδή να ταφεί στην πατρίδα του, τη Δημητσάνα.

Από την κηδεία έλειπε και η μονάκριβη κόρη του, Λία, καθώς μένει εδώ και χρόνια στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, η οποία ήταν επίσης απούσα, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο, μιας και κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μαλούχος χρειάστηκε πριν από δύο μήνες να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού, με την οικογένειά του να προσπαθεί ωστόσο να έρθει σε επαφή μαζί του, μιας και δεν γνώριζε πώς θα τον βρουν.

«Ψάξαμε παντού. Δεν κατορθώσαμε να τον εντοπίσουμε. Πέθανε ο άνθρωπός μας και το μάθαμε μέρες μετά, όταν μας ενημέρωσε το νοσοκομείο» είπε χαρακτηριστικά ένα συγγενικό του πρόσωπο στην εφημερίδα Espresso.

Βασίλης Μαλούχος κηδεία

Λίγα λόγια για το Βασίλη Μαλούχο

Ο Βασίλης Μαλούχος ήταν Έλληνας ηθοποιός - σκηνοθέτης.

  • σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη, στο ωδείο Αθηνών
  • Ήταν αδελφός του επίσης, ηθοποιού Γιάννη Μαλούχου.
  • Ο Βασίλης Μαλούχος είχε χάσει τους δύο γιους του: ο Μάριος αυτοκτόνησε και ο Θοδωρής έφυγε από τροχαίο.
  • Πριν γίνει ηθοποιός, έκανε διάφορες άλλες δουλειές, όπως έπαιζε μαντολίνο, δούλεψε σε κουρείο καθώς και σε ένα εμπορικό κατάστημα και τραγουδούσε σε ταβέρνες με τον αδελφό του.
  • Έχει παίξει στις ταινίες: Η Λίζα και η Άλλη, Αγάπη και Θύελλα,Φυγή, Παιδί μου δεν Αμάρτησα, Αυτοί που ξέχασαν το Θεό, Αχ! Αυτή η Γυναίκα μου, Για την Τιμή και για τον Έρωτα, Η ταξιτζού, Η περιπτερού, Εγώ Ρεζίλεψα τον Χίτλερ, Αριστοτέλης ο Επιπόλαιος, Ο Τρελοπενηντάρης και πολές άλλες