GNTM: Στιγμές ευτυχίας για την Όλγα Ντάλλα και τον Στυλιανό Φλωρίδη - Έγινε γνωστό πως...

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Στιγμές ευτυχίας για την Όλγα Ντάλλα και τον Στυλιανό Φλωρίδη - Έγινε γνωστό πως...

Από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσα από το φετινό GNTM και από την πρώτη στιγμή είδαμε την έλξη που υπάρχει μεταξύ τους.

Το ζευγάρι ήρθε αμέσως κοντά, ωστόσο άργησαν πολύ να το παραδεχτούν. Δέκα μήνες μετά την γνωριμία τους στο GNTM, το ζευγάρι παραμένει ακόμα μαζί και είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από μια βραδινή έξοδό τους).

Τα δύο μοντέλα διατηρούν μάλιστα πολύ ενεργούς λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους.

10 μήνες μαζί Όλγα Ντάλλα & Στυλιανός Φλωρίδης

Μάλιστα, το ζευγάρι μοιράστηκε πως γιορτάζουν τους 10 μήνες σχέσης τους.

 Στιγμές ευτυχίας για την Όλγα Ντάλλα και τον Στυλιανό Φλωρίδη

Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας στον Στυλιανό

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/12) η Όλγα Ντάλλα, λίγο μετά τον τελικό του GNTM 4, με το νεαρό μοντέλο να μιλάει για τη σχέση της με τον Στυλιανό και για το επόμενο βήμα που έχουν αποφασίσει να κάνουν.

«Ο Στυλιανός είναι ο τέλειος άνθρωπος. Του είπα όταν βγήκε να στείλει μήνυμα στους γονείς μου ότι είμαι καλά. Εκείνος επικοινώνησε. Οι γονείς μου τον εγκρίνουν. Μένουμε όλοι μαζί μέχρι να βρούμε σπίτι. Έκανε υπομονή να βγω και τώρα ψάχνουμε σπίτι.

Ήταν κεραυνοβόλος. Ξεκινήσαμε ανάποδα τη σχέση μας, πρώτα συγκατοικήσαμε στο GNTM.

Υπήρχε ένα φλερτ. Κάναμε μια καραντίνα πριν μπούμε μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Με άκουγε που γκρίνιαζα γιατί πεινάω συνέχεια και ήρθε και μου έδωσε το ταπεράκι του χωρίς να μου πει καν το όνομά του. Είχε μπιφτεκάκι. Μου κίνησε την περιέργεια. Ο Ντίνος μου τον γνώρισε επίσημα.

Κάναμε παρέα και κάναμε μετά ένα αστειάκι. Ο Στυλιανός ερχόταν και μου έδινε πεταχτά φιλάκια όταν δεν είχαμε γύρισμα για να δούμε αντιδράσεις», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα.