Κάποτε ήταν μελαχρινή - Η Ζέτα Μακρυπούλια στα πρώτα της χρόνια πριν την πλαστική στήθους

Η φωτογραφία που θέλει να "κάψει"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάποτε ήταν μελαχρινή - Η Ζέτα Μακρυπούλια στα πρώτα της χρόνια πριν την πλαστική στήθους

H Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της το 1995, ωστόσο, την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση έκανε σε ηλικία 13 ετών. Στα πρώτη της βήματα όμως ήταν εντελώς διαφορετική στην εμφάνιση της και δεν είχε καμία σχεδόν σχέση με το σήμερα.

Η ίδια έχει πειραματιστεί όλα αυτά τα χρόνια κατά πολύ με τα μαλλιά της, ωστόσο το φυσικό της είναι το μελαχρινό όπως μπορεί να διακρίνει κανείς σε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την εποχή που ξεκινούσε να γίνεται γνωστή στην showbiz.

Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών λοιπόν, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Το 1995, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5. Από εκεί και πέρα είδε την επιτυχία να της χτυπάει την πόρτα.

Σήμερα, "σκίζει" σε τηλεθέαση με το Ρουκ Ζουκ και είναι το πιο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μελαχρινή

Ζέτα Μακρυπούλια μελαχρινή πλαστική στήθους

Η ενόχληση της με σχόλια για τις πλαστικές

Μπορεί να έκαναν πλάκα αλλά μια αμηχανία στο βλέμμα της την είχε η Ζέτα Μακρυπούλια που εμφανίστηκε στην εκπομπή του «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά πριν από αυτό πέρασε από τις «Μύγες» που την «έστησαν στον τοίχο».

«Ξινή, τραβηγμένη, μεγάλη σε ηλικία» είναι μερικά από όσα τής είπαν χιουμοριστικά πάντα οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς. Έτσι, λοιπόν, αφού αρχικά την ρώτησαν με ποιον θα απατούσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλα άβολα περί προτιμήσεων της για επώνυμους άνδρες, οι «Μύγες» αποκάλεσαν, μεταξύ άλλων, την παρουσιάστρια και ηθοποιό, «ξινή», ενώ έκαναν χιούμορ με παλιότερη δήλωσή της σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις χαρακτηρίζοντας την «τραβηγμένη» ενώ την ρώτησαν αν η δήλωση ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστικές επεμβάσεις είναι τόσο τραβηγμένη όσο και η ίδια.

Μάλιστα, τής έβαλαν μια φωτογραφία της από τα παλιά, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση το τότε με το σήμερα. Μετά από όλα αυτά, η Ζέτα κάπως ενοχλημένη παρόλο που ήξερε ότι έκαναν πλάκα τους έβαλε στη θέση τους εξηγώντας ότι: «Οι βασικοί κανόνες της κωμωδίας είναι να γελάνε οι άλλοι με τα αστεία σας, όχι εσείς που τα λέτε. Οπότε μην κάνετε σαν τους τρελούς, αφήστε εμάς να γελάσουμε».