«Αν θέλει και τον προκαλώ..» - ''Κόλαφος'' ο Τριαντάφυλλος κατά του Νίκου Μουτσινά

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Super Κατερίνα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αν θέλει και τον προκαλώ..» - ''Κόλαφος'' ο Τριαντάφυλλος κατά του Νίκου Μουτσινά

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρόσφατα ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη, παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 21/6. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε και για τον Νίκο Μουτσινά και το πόσο ενοχλήθηκε για όσα ανέφερε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για το Νίκο Μουτσινά

«Όταν έλειπα στη ζούγκλα δύο μήνες αυτός ο κύριος συνέχεια έλεγε άσχημα πράγματα κι ειρωνικά. Να τα έλεγε αλλά να σκεφτεί και λίγο ότι αφού είναι τόσο καλός άνθρωπος, υπάρχει πίσω μια μάνα, μια αδερφή, η γυναίκα μου και το σημαντικότερο ο γιος μου που είναι έξι χρονών και τα καταλαβαίνει όλα αγόρι μου» είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Αν θέλει και τον προκαλώ να κάνουμε ένα face to face live να μιλήσουμε και να δούμε λίγο. Να μας κρίνει ο κόσμος. Καλή η σάτιρα αλλά από ότι είδα και μου είπαν -επειδή είδα βιντεάκι και είπα τίποτα ένα χρόνο- υπήρχε πολλή κακία. Τα πιο πολλά ήταν κακία» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος μετράει τον χρόνο που έχει φύγει από το παιχνίδι

Ο Τριαντάφυλλος, μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από τότε που συμμετείχε στοSurvivor, ωστόσο όπως φαίνεται η ψυχή του και η καρδιά του χτυπούν δυνατά για το παιχνίδι καθώς σχολιάζει ανοιχτά και ότι τον ενοχλεί στο φετινό, αλλά συχνά πυκνά θυμάται και τις στιγμές που έζησε όταν ήταν εκείνος μέσα. Την Παρασκευή 3/6 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την αποχώρησή του και θέλησε να μοιραστεί κάποια λόγια με το κοινό του...

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης συγκεκριμένα ανέφερε στην φωτογραφία που αχνοφαίνεται ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριλένα Ρουμελιώτη: Σαν σήμερα έγινε η αποχώρηση μου από το survivor μετά από 6,5 μήνες η αγάπη που πήρα από εσάς ήταν και είναι τεράστια με κάνατε αυτό που είμαι και σας χρωστάω πολλά , σε αυτή την φωτοgraf;iew βλέπετε τους νικητές αυτούς που πήραν την πιο πολύ αγάπη αυτοί που ήταν αληθινοί , σας ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!