«Θα παντρευόμουν τον Τίμο Ζαχαράτο» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Κουμπάρος ο Άκης Καβατζίκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα παντρευόμουν τον Τίμο Ζαχαράτο» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Το βράδυ της Δευτέρας 20/6 η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί για όλους και για όλα. Μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε και κάτι αρκετά παράτολμο, καθώς χτύπησε τατουάζ στον αέρα της εκπομπής.

Μετά από πολύωρη συζήτηση ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ξεκίνησε τις ακατάλληλες ερωτήσεις. Εκείνη παραδέχτηκε μια σειρά από πράγματα που δύσκολα εξομολογούνται οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

Η Δανάη Μπάρκα απαντά σε ακατάλληλες ερωτήσεις

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι την ενοχλεί να αναφέρουν συνέχεια το όνομα της μαμάς της, ενώ παραδέχτηκε πως έχει βγει ραντεβού με λάθος άτομο, διότι τους μπέρδεψε.

Ενώ όταν ρωτήθηκε ποιον από τους συνεργάτες θα παντρευόταν, ποιον θα κράταγε για σχέση ποιος θα ήταν ο κουμπάρος εκείνη απάντησε, τον Τίμο Ζαχαράτο, τον Γιώργο Κρικοριάν και τον Άρη Καβατζίκη αντίστοιχα.

Μετά από λίγα λεπτά ο Τίμος Ζαχαράτος εμφανίστηκε από το πουθενά και της έκανε έκπληξη. «Περνάμε πολύ ωραία, δεθήκαμε πολύ γρήγορα» είπε η Δανάη για τον σεφ της εκπομπής της ενώ αποκάλυψε ότι τον είδε κατά τύχη στο δοκιμαστικό και του έστειλε μήνυμα πριν καν πάει στην εκπομπή.

Όπως είπαν και οι δύο, δεν τους ενοχλεί ο ντόρος γύρω από τη σχέση τους διότι όπως είπε ο Τίμος υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής την ρώτησε αν την έχουν απατήσει. Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα ήταν θετική και μάλιστα αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν το έμαθε: “Το ήξερα, το μίλησα. Αλλά πολύ cool. Τύπου, άκου ξέρω τι έγινε, αν γίνει ξανά δεν θα είμαι τόσο ψύχραιμη”.

Μια από τις επόμενες ερωτήσεις αφορούσε στο πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά. “Καμαρίνι, σε τουαλέτα μπαρ… Μπαμπά συγγνώμη!”, ανέφερε η παρουσιάστρια.