"Με κανένα δεν..." - Ο Οικονόμου μίλησε ανοιχτά για το "χωρισμό" του με την Αναστασοπούλου

«Ο καθένας κρίνει μόνος του τι είναι καλό για αυτόν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση πως η Μαρίας Αναστασοπούλου αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και "δένει" σε άλλο λιμάνι. Συγκεκριμένα, θα την δούμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Οικονόμου με τον οποίο παρουσιάζουν την εκπομπή Σήμερα, μίλησε στο Super Κατερίνα σχετικά με την απόφαση της συναδέλφου του να φύγει από το πλευρό του τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι δηλώσεις του Οικονόμου για την Αναστασοπούλου

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Με κανένα δεν είσαι παντρεμένος… Το λέω με μεγάλη αγάπη, στην τηλεόραση όλοι είμαστε προσωρινοί. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Στα επαγγελματικά του καθενός δεν παίρνω θέση. Ούτε τα ρωτώ, ούτε θέλω να με ρωτούν. Ούτε θέλω κανείς να τα ανακοινώνει σε εμένα. ότι σχεδιάζει κανείς, το συζητά πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Δεν συγκρίνεται κανείς με τον Γιώργο Παπαδάκη σε κανένα επίπεδο. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και ξέρει κι ο ίδιος. Δεν μπορώ ποτέ να πω κακό για τον Γιώργο, ότι και να γίνει… Δεν θυμώνω με κανένα στη δουλειά μου. Ο καθένας κρίνει μόνος του τι είναι καλό για αυτόν».

Η αποκάλυψη της Αναστασοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΙ σήμερα 21/6

Ο Άκης Πετρετζίκης φαίνεται πως είναι από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές της εκπομπής του ΣΚΑΪ(δείτε εδώ τι τηλεθέαση στο κανάλι χθες 20/6) «Σήμερα», με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου. Μάλιστα, παρακολουθώντας την εκπομπή το πρωί της Τρίτης 21/6, έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια προκειμένου να της ανακοινώσει ότι έχει γίνει πλέον ειδικός σε σχέση με τα θέματα με τα εξοπλιστικά.

«Όσοι μας παρακολουθούν έξι χρόνια που κάνουμε την εκπομπή “Σήμερα”, ξέρουν ότι ένας από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Παρακολουθεί από τις έξι το πρωί που κάνει διάδρομο. Ο οποίος πια μου ανακοινώνει ότι έχει γίνει expert στα εξοπλιστικά. Μου λέει και άλλα πράγματα που δε μπορώ βεβαίως να πω» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου, διαβάζοντας το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη.

«Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί παρακολουθεί τη σωστή εκπομπή. Είναι στη σωστή εκπομπή ο Άκης», απάντησε με χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής ανέφεραν ότι ο σεφ θα έπρεπε να κάνει ένα γλυκό με αντίστοιχη ονομασία, όπως τα εξοπλιστικά.