Χωρίς ίχνος make up - Το πραγματικό πρόσωπο της Εβελίνας Παπούλια στα 51 της

«Εμένα μου αρέσω περισσότερο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χωρίς ίχνος make up - Το πραγματικό πρόσωπο της Εβελίνας Παπούλια στα 51 της

Η Εβελίνα Παπούλια είναι χωρίς αμφιβολία μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός αλλά και μια γοητευτική γυναίκα, που πάντα αναδείκνυε την ομορφιά της μέσα από τους διάφορους ρόλους, που τη βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο.

Στην πραγματική της ζωή η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολύ απλή αφού δεν αγαπάει καθόλου το μακιγιάζ και τα έντονα στοιχεία. Απόδειξη σε αυτό είναι η φωτογραφία, που δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram, καθώς χαμογελούσε χωρίς ίχνος μακιγιάζ με την επιδερμίδα της να δείχνει ίδια με της κόρης της, με την οποία έχουν συγκλονιστική ομοιότητα.

Η Εβελίνα Παπούλια ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

«Χωρίς φίλτρα χωρις make up… ξέρω πως θα σας το χαλάσω… αλλά εμένα μου αρέσω περισσότερο, παρόλο που εσας σας αρέσουν οι φωτό που είμαι πολύ βαμμένη πολύ φτιαγμένη!! Όπως και να έχει…. Η αλήθεια αυτή είναι».

Το σώμα της Παπούλια χωρίς ρετους

Κούκλα στα 50 της... Τι να πει κανείς για το κορμί της Εβελίνας Παπούλια, που ο φακός του YOU την τσάκωσε κατ' αποκλειστικότητα στην περιοχή της Βουλιαγμένης την περασμένη εβδομάδα να κάνει τις βουτιές της ολομόναχη.

Η ίδια σε παλαιότερες δηλώσεις της έχει πει ότι ο χρόνος που κυλά δεν την ενοχλεί καθόλου, αντίθετα την κάνει πιο ώριμη: “Ο χρόνος δεν μου φέρθηκε άσχημα σε κανένα επίπεδο και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λέω την ηλικία μου”. Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια διατηρείται σε τέλεια φόρμα και φυσικά ανέκαθεν προσέχει τη διατροφή της, ενώ από πολύ μικρή ηλικία γυμνάζεται κάνοντας χορό και κολύμπι το καλοκαίρι, για να είναι πάντα σε φόρμα και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό YOU

Η Εβελίνα Παπούλια αυτή την περίοδο ασχολείται με το ραδιόφωνο στην εκπομπή “Πρωινό Σαρδάμ” μαζί με τον Λευτέρη Ζαμπετάκη, 6-10 το πρωί στον Ελληνικό 93,2, ενώ μέχρις στιγμής έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση, παραδίδοντας την σκυτάλη της και έχοντας έτσι περισσότερο χρόνο για να καμαρώνει το στερνοπούλι της, την άλλη... Αφροδίτη Λιάντου στη “Γη της Ελιάς” του Αντρέα Γεωργίου, με τον οποίο η μαμά έχει συνεργαστεί στο παρελθόν για το “Τατουάζ” και το “Μπρούσκο”...

Εβελίνα Παπούλια περιοδικό YOU