Έχει φουσκώσει πολύ: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας Μιχαλοπούλου στο πλευρό του Κουτσόπουλου

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, φτου φτου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει φουσκώσει πολύ: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας Μιχαλοπούλου στο πλευρό του Κουτσόπουλου

Σε λίγους μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί Ο σεφ και κριτής του MasterChef με την ηθοποιό που ξεχωρίσαμε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και μετέπειτα είδαμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μόλις Χθες», έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να κρύβουν τον έρωτά τους.

Τα νέα για την εγκυμοσύνη είχαν γίνει γνωστά μέσω ρεπορτάζ, ενώ αργότερα ο σεφ είχε κάνει ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας. Το βράδυ της Πέμπτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου πραγματοποίησαν μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Την πρώτη μετά τα νέα για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το βράδυ της Πέμπτης στη sold out συναυλία του Εισβολέα με τους Χατζηφραγκέτα.

Στο αποκλειστικό βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαϊδεύει τρυφερά τα μαλλιά της αγαπημένης του και στη συνέχεια τη φουσκωμένη κοιλιά της, όσο εκείνη απολαμβάνει τα τραγούδια.

Δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα εδώ!