Μυστικός γάμος για Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη; Αποκλειστικές φωτογραφίες τους από τον Εθνικό κήπο

Έρωτας και πικνικ στο γρασίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μυστικός γάμος για Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη; Αποκλειστικές φωτογραφίες τους από τον Εθνικό κήπο

Ο έρωτας τούς κάνει να φέρονται σαν δυο μικρά παιδιά, ενώ η σχέση τους όσο περνά ο καιρός πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο... Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού συμπλήρωσαν 3 χρόνια μαζί και από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Παρόλα αυτά πότε ο ένας και πότε ο άλλος επιμένουν για την ώρα και δηλώνουν κατά του γάμου, χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν την σχέση τους κρυφά μακριά απ' όλους και όλα. Σε δηλώσεις τους κατά καιρούς στους δημοσιογράφους ο μεν Γιάννης έχει πει:

Από την Τζώρτζια Συρίχα

“Συμφωνώ με γάμους που γίνονται σε έναν στενό οικογενειακό κύκλο, δίνει ο Θεός την ευλογία Του και τελειώνει το θέμα. Δεν χρειάζεται να δώσει την ευλογία Του παρουσία 1.300 καλεσμένων”, η δε Κατερίνα λέει ξεκάθαρα ότι για την ώρα... αναβάλλεται το νυφικό, σημειώνοντας με νόημα: “Είμαι επίσημα δεσμευμένη, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω ανάγκη για κάτι παραπάνω”. Ο φακός τού YOU συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα το ζευγάρι στον Εθνικό Κήπο Κυριακή πρωί να στρώνει τραπεζομάντιλο με την παρέα του, με όλων των ειδών τα φαγητά, κάνοντας πικνίκ στο γρασίδι και οι εικόνες που αντικρίσαμε με τους δυο τους ήταν υπέροχες...

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Τσιμιτσέλης & Γερονικολού

Γερονικολού Τσιμιτσέλης γάμος

Γερονικολού Τσιμιτσέλης περιοδικό you
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 22/6, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Αγκαλιές, φιλιά και πλάι-πλάι, χωρίς να αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον, έτρωγαν, έπαιζαν και γελούσαν μετά από έναν επαγγελματικά φορτωμένο χειμώνα με υποχρεώσεις... Οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν να κάνουν μικρές αποδράσεις για να φεύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας λίγο πριν πάρουν μια βαθιά ανάσα διακοπών στο Μεσολόγγι –αγαπημένο προορισμό και των δύο– μιας και εκείνος μαζί με τον αδελφό του Λάμπρο διατηρούν beach bar στην περιοχή Κρυονέρι και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.