«Αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες» - Ο Γαβαλάς ξεφτίλισε στις κάμερες την Σοφία Χατζηπαντελή

«Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί τα πρόσθετα πράγματα από πάνω της θα περάσει όλη η σεζόν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες» - Ο Γαβαλάς ξεφτίλισε στις κάμερες την Σοφία Χατζηπαντελή

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανακοινωθεί το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή για την κριτική επιτροπή του GNTM 5 και ήδη έχει δημιουργηθεί μεγάλη συζήτηση γύρω της. Ο Λάκης Γαβαλάς από την πρώτη στιγμή τόνισε πως δεν θεωρεί πως πρόκειται για ένα σωστό πρόσωπο για το ριάλιτι μοντέλων.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει μία τεράστια καριέρα στο εξωτερικό με το χαρακτηριστικό φρύδι της (δείτε τη εδώ χωρίς αυτό), ωστόσο η εμφάνισή της δεν αρέσει σε όλο τον κόσμο. Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, o Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε παράλληλα και τη μεγάλη αντίθεσή του στις πλαστικές που φέρεται να έχει κάνει το μοντέλο, οι οποίες στις προηγούμενες σεζόν ήταν... απαγορευτικές για το GNTM.

Δεν χαρίστηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή ο Λάκης Γαβαλάς

«Δεν την ήξερα τη Σοφία Χατζηπαντελή. Δεν είμαι το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω. Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή. Είδα ένα Instagram οικτρό, γεμάτο με ποπούς και χείλια. Το δήλωσα, αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι όμορφες, οι αριστοκρατικές. Και αυτό νόμιζα ότι έψαχνε και το GNTM. Υποτίθεται ότι έδιωχνε όσες είχαν πρόσθετα πάνω τους. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί, θα περάσει όλη η σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο σύντροφος της Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ χαρούμενη που έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μία τέτοια εκπομπή, καθώς αφορά το αντικείμενό της και είναι ένα βήμα που ενισχύει και την δική της καριέρα. Πέρα, όμως, από την επαγγελματική της επιτυχία, φαίνεται πως και στα προσωπικά της όλα βαίνουν καλώς.

Το διάσημο μοντέλο είναι σε σχέση με τον Ζακ Αποστόλου από το 2019. Πρόκειται για ένα 25χρονο μοντέλο που κατοικεί στο Λονδίνο και μαζί μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media, όπως βλέπουμε και από τον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας στο Instagram.

Ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η σχέση της Σοφίας Χατζηπαντελή