Το αγοράκι της μεγάλωσε - Η φωτογραφία της Βανέσας Αδαμοπούλου με το γιο της αγκαλιά

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Το αγοράκι της μεγάλωσε - Η φωτογραφία της Βανέσας Αδαμοπούλου με το γιο της αγκαλιά

Ιωάννη Παπαζήσης και Bανέσα Αδαμοπούλου μπορεί να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους αλλά έχουν μαζί ένα παιδί, που θα τους ενώνει για πάντα. Η τραγουδίστρια έκανε πρόσφατα δηλώσεις ένα χρόνο μετά το χωρισμό τους.

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, η Βανέσα Αδαμοπούλου θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της. Δημοσίευσε, λοιπόν, μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της και τη συνόδευσε με το πιο γλυκό μήνυμα.

«15 Ιούνη-εμβληματική. Τίτλοι προόδου, λήξη σχολικής χρονιά, μπουγέλωμα, χαχανητό. Οι μέρες γλιστρούν, οι στιγμές το βάλανε στα πόδια- αφηνιασμένες- ο μικρός έμαθε ανάγνωση κι αριθμητική, πότε στ’ αλήθεια ξεπετάχτηκε.

Μεγαλώνει κι όλο και μας αφήνει, κι όλο κι αφήνεται-ευτυχώς. Θα γίνει άνθρωπος με τα όλα του, θ’ ανοίγουμε κουβέντες, θα κονταροχτυπιόμαστε στα ίσα, θα γυρεύει χαρτζιλίκι, θα βουτά σ’ έρωτες μεγαλείο. Έχει να ζήσει και να δει- προσόν θαυμαστό. Σπαρταρά η καρδιά μου για όλες τις πρωτιές- το μεγαλείο της διαδρομής.

Το ανυπέρβλητο ταξίδι που αρχινά…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Η ανάρτηση της Βανέσας Αδαμοπούλου με το γιο της

Αδαμοπούλου και γιος

«Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά...»

H Bανέσα Αδαμοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα τη Μεγάλη Πέμπτη 21/4 σχετικά με τη σχέση, που διατηρεί με τον πρώην σύζυγο της Ιωάννη Παπαζήση. Η τραγουδίστρια μίλησε αρκετά ανοιχτά για την ζωή της μετά τον ηθοποιό, σε αντίθεση με εκείνον που κάνει εκρήξεις όταν ακούει για το διαζύγιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ισορροπημένα τα πράγματα μεταξύ τους και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αφού έχουν φέρει μαζί στον κόσμο ένα παιδί. Κάτι που έκανε η ίδια γνωστό και πολλοί από εμάς δεν γνωρίζαμε είναι πως οι δύο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς δεν είναι κοπέλα του γάμου.

«Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε κάθε χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους.

Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη θα το έκανα… εκείνος δεν ξέρω!» απάντησε η Βανέσα Αδαμοπούλου για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της

«Δεν είμαι παντρεμένη, δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν είμαι τέτοιο κορίτσι» ξεκαθάρισε η Βανέσα Αδαμοπούλου.