«Η πατριαρχία σκοτώνει» - Νέα ειρωνική ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Παρά τη θύελλα αντιδράσεων, ξαναχτυπά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η πατριαρχία σκοτώνει» - Νέα ειρωνική ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα χαμός έχει επικρατήσει στα social media και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου και την "επίθεσή" της στη Δανάη Μπάρκα με αφορμή μία φωτογραφία της με μαγιό. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και αμέσως όλοι σχεδόν οι διάσημοι και μη στήριξαν δημόσια τη Δανάη Μπάρκα κατακεραυνώνοντας την Λατινοπούλου.

Εκείνη, όμως, παρά την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και κατ' επέκταση την απομάκρυνσή της από το κόμμα, δε φαίνεται να την πτοείται. Έτσι, εξακολουθεί κάθε λίγο και λιγάκι να προβαίνει σε μία νέα ανάρτηση. Η πιο πρόσφατη αναφέρει:

Η νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Ειδήσεις μιας ημέρας:

–Γυναίκα μαχαίρωσε τον άντρα της

–Γυναίκα κρατούσε φυλακισμένη επί 42 χρόνια την κόρη της

-Γυναίκα 44χρονη βίασε ανήλικο αγόρι

-Γυναίκα πάτησε με το αυτοκίνητο την πεθερά της

-Γυναίκα ύποπτη για τη δολοφονία των τριών τέκνων της

Η πατριαρχία σκοτώνει».

Ανάρτηση Λατινοπούλου

Η στήριξη όλων στη Δανάη Μπάρκα και η κατακραυγή στην Λατινοπούλου

Εξαιτίας της έκτασης που πήρε το γεγονός, αποτέλεσμα είχε την διαγραφή της κ.Λατινοπούλου από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και μία τεράστια αγκαλιά όλου σχεδόν του καλλιτεχνικού χώρου - και μη - στην Δανάη Μπάρκα για το μεγαλείο της ψυχής της.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί» ήταν κάποια από όσα απάντησε η παρουσιάστρια μετά από όλο αυτό το ζήτημα...

Το σχόλιο αυτό ωστόσο φαίνεται πως δεν άφησε ασυγκίνητους τους εγχώριους celebrities που μέσα από αναρτήσεις στα δικά τους προφίλ και σχόλια στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα εξέφρασαν τη στήριξή τους σε εκείνη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις για την εμφάνισή του, και τα λόγια τους συγκινούν και δίνουν δύναμη!

Ανάμεσά τους ήταν η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου, ο σεφ της εκπομπής Τίμος Ζαχαράτος αλλά και πολλοί άλλοι...

Κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις ΛατινοπούλουΣτήριξη στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου Πανικός με κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα Πανικός με κύμα αγάπης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις ΛατινοπούλουΜετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου οι αναρτήσεις για ΔανάηΚύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα