Ανείπωτη τραγωδία για γνωστό τραγουδιστή - Πέθανε η αρραβωνιαστικιά του τη μέρα του γάμου τους

Σπαρακτική η ανάρτησή του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ανείπωτη τραγωδία για γνωστό τραγουδιστή - Πέθανε η αρραβωνιαστικιά του τη μέρα του γάμου τους

Τραγικές στιγμές περνάει ο τραγουδιστής Τom Mann, αφού όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, η αρραβωνιαστικιά του, Danielle Hampson, "έφυγε" από τη ζωή, λίγες ώρες πριν παντρευτούν. O Mann που έγινε γνωστός μέσα από το X-Factor του 2014, την αποχαιρέτησε συντετριμμένος με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Η Danielle Hampson, ήταν στέλεχος δημοσίων σχέσεων και χορεύτρια για τους Take That και τις Little Mix. Η τελευταία χορευτική παράσταση της Hampson, ήταν σε ένα μουσικό βίντεο για τον Harry Styles το 2021, λίγο πριν γίνει μητέρα. Η αιτία θανάτου της 34χρονης δεν έχει αποκαλυφθεί. Αντίθετα για τον θάνατο που πληροφορηθήκαμε χθες 21/6 για την πρώην Μις Βραζιλία, έγινε γνωστή η αιτία.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Tom Mann για το θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά η αγαπημένη μου Dani - η καλύτερή μου φίλη, τα πάντα μου και πολλά άλλα, η αγάπη της ζωής μου - πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 18 Ιουνίου. Αυτή που υποτίθεται ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας, τελείωσε με μια ανεπανόρθωτη απογοήτευση", γράφει αρχικά ο τραγουδιστής.

"Έχω κλάψει πάρα πολύ. Ποτέ δεν φτάσαμε στην εκκλησία, δεν είπαμε τους όρκους μας, δεν χορέψαμε τον πρώτο μας χορό, αλλά ξέρω ότι ξέρεις ότι ήσουν ολόκληρος ο κόσμος μου και το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ σε μένα" γράφει.

Ο 28χρονος Mann συνέχισε λέγοντας ότι θα χρησιμοποιήσει όποια δύναμη μπορώ να συγκεντρώσει για να φροντίσει τον γιο τους. "Σου υπόσχομαι ότι θα ξέρει πόσο καταπληκτική ήταν η μαμά ήσουν. Υπόσχομαι να σε κάνω τόσο περήφανη".

Ποιοί είναι οι «Stereo Kicks», η μπάντα του Mann

Οι Stereo Kicks ήταν ένα αγγλικό - ιρλανδικό συγκρότημα αποτελούμενο μόνο από αγόρια , που σχηματίστηκαν στο αγγλικό X- Factor του 2014 και τερμάτισαν στην 15η θέση. Αποτελείτο από τους James Graham, Jake Sims, Chris Leonard, Charlie Jones, Casey Johnson, Barclay Beales, Reece Bibby, και Tom Mann. Στις 21 Ιουνίου του 2015 έβγαλαν το πρώτο τους single με τίτλο «Love me so», το οποίο μάλιστα ήταν νούμερο 31 στα βρετανικά chart, ωστόσο ένα μήνα αργότερα ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους, αφού δεν κατάφεραν να βγάλουν δίσκο.