«Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια» - Τα ''καρφιά'' του Τριαντάφυλλου κατά του Νίκου Μουτσινά

Αναμένουμε να δούμε αν θα σχολιάσει κάτι ο παρουσιαστής

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια» -  Τα ''καρφιά'' του Τριαντάφυλλου κατά του Νίκου Μουτσινά

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρόσφατα ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη, πρόκειται να είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά το βράδυ της Πέμπτης 23/6. Την Τετάρτη 22/6 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη του τραγουδιστή, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη από όλα τα Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινά.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Ο Ντάνος ήταν φοβερός παίκτης και τον στήριζα πάρα πολύ. Ο Ντάνος ήταν καλύτερος παίκτης από εμένα, ήταν πολύ μικρός, μπήκε στην κατάλληλη ηλικία. Ο Σάκης Κατσούλης όμως ήταν καλύτερος», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή εκπομπή του καναλιού, Ποιος είναι πρωινιάτικα με τον Τριαντάφυλλο να δηλώνει πως του αρέσει πολύ και θα ήθελε και ο ίδιος να κάνει κάτι παρόμοιο. Μάλιστα αναφερόμενος, στην πρωινή εκπομπή του Open, πρόσθεσε πως θα προτιμούσε να κάνει μια μεσημεριανή εκπομπή, για να βρίσκεται απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά.

«Θα πάμε απέναντι από τον Μουτσινά, να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό. Τελειώσαμε τώρα Μουτσινά; Και αν θες τώρα κράξε στην εκπομπή σου και φιλάκια», είπε ο Τριαντάφυλλος, με την Αννίτα Πάνια να απαντά πως τον αγαπά πολύ.

Ο Τριαντάφυλλος μετράει τον χρόνο που έχει φύγει από το παιχνίδι

Ο Τριαντάφυλλος, μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από τότε που συμμετείχε στοSurvivor, ωστόσο όπως φαίνεται η ψυχή του και η καρδιά του χτυπούν δυνατά για το παιχνίδι καθώς σχολιάζει ανοιχτά και ότι τον ενοχλεί στο φετινό, αλλά συχνά πυκνά θυμάται και τις στιγμές που έζησε όταν ήταν εκείνος μέσα. Την Παρασκευή 3/6 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την αποχώρησή του και θέλησε να μοιραστεί κάποια λόγια με το κοινό του...

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης συγκεκριμένα ανέφερε στην φωτογραφία που αχνοφαίνεται ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριλένα Ρουμελιώτη: Σαν σήμερα έγινε η αποχώρηση μου από το survivor μετά από 6,5 μήνες η αγάπη που πήρα από εσάς ήταν και είναι τεράστια με κάνατε αυτό που είμαι και σας χρωστάω πολλά , σε αυτή την φωτοgraf;iew βλέπετε τους νικητές αυτούς που πήραν την πιο πολύ αγάπη αυτοί που ήταν αληθινοί , σας ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!