«Δεν έχω υπερεκτεθεί» - Η Βασιλική Τρουφάκου μιλά για την εικόνα που βγάζει

«Δεν έχω νιώσει ότι έχω έρθει σε δύσκολη θέση»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν έχω υπερεκτεθεί» - Η Βασιλική Τρουφάκου μιλά για την εικόνα που βγάζει

Η Βασιλική Τρουφάκου, την οποία απολαμβάνουμε στην νέα σειρά Ψέματα, παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο ΤύποςTV. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο pan b της, στη σχέση με το κοινό καθώς και στις άβολες στιγμές, που τις έχουν συμβεί. Πρόσφατα, έκανε και μία αποκάλυψη για τη σειρά.

Σου δημιουργεί άγχος το ότι κάθε σεζόν πρέπει να κάνεις συζητήσεις;

Αν ήταν κάθε σεζόν θα ήμουν χαρούμενη! Κάθε τρεις μήνες πρέπει να βλέπω τι θα κάνω. Είναι ένα μικρό μαρτύριο αυτό που ζούμε. Και μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να ξεκινήσουν οι πρόβες τίποτα δεν είναι δεδομένο

Plan b υπάρχει; Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;

Είμαι πολιτικός μηχανικός και εργάζομαι κι εκεί! Ο, τι κάνω το κάνω μέσα από την καρδιά μου, δεν το έχω ακριβώς plan b. Το σπούδασα, το αγαπώ και το κάνω παράλληλα.

Μέσα σε αυτή τη δεκαετία τι σχέση έχεις δημιουργήσει με το κοινό;

Δεν έχω υπερεκτεθεί, νομίζω ότι υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός. Δεν παραβιάζουν την προσωπική μου ζωή, δεν με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Οταν σε αναγνωρίζει κάποιος, νιώθεις ότι παρεμβαίνει κάπως στην προσωπική σου ζωή, αλλά ποτέ δεν έχω νιώσει ότι έχω έρθει σε δύσκολη θέση.

Παίζει ρόλο ο τρόπος που έχεις διαχειριστεί την εικόνα σου; Το ότι δεν προβάλλεις την προσωπική σου ζωή;

Υπάρχουν κατανόηση και σεβασμός. Πάντα θέλει προσοχή, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι τα έχω πάει καλά. Υπάρχουν και περίεργοι τύποι και αγενείς, αλλά βρίσκεις τρόπο να το διαχειριστείς. Να πούμε βέβαια ότι εδώ τα μεγέθη δεν είναι όπως στο εξωτερικό. Είμαστε άνθρωποι κανονικοί, πάω στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσω, δεν πάει η οικιακή βοηθός μου.

Ποια είναι η πιο άβολη στιγμή;

Κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες ήταν αλλόκοτο πράγμα για μένα. Έχω δεχτεί, όμως, ότι όταν μπαίνεις στο σπίτι του κόσμου, υπάρχει ένα ενδιαφέρον, νιώθεις ότι ξέρεις τον άλλον. Να υπάρχει όμως όριο. Και στην περίπτωση μου νομίζω ότι υπάρχει.

Βασιλική Τρουφάκου

«Όλοι είχαμε μία κακή συνεργασία...»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Βασιλική Τρουφάκου, η οποία παραχώρησε δηλώσεις που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13/6. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη για τη σειρά Ψέμματα, μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει, και τις άσχημες συνεργασίες.

«Εξεπλάγησαν για πολύ λίγο οι γονείς μου, αλλά σίγουρα μπορεί να στεναχωρήθηκαν οι γονείς μου όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός και θα αφήσω τις σπουδές ως πολιτικός μηχανικός», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Αναφερόμενη στις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να έχει βιώσει, η ίδια περιέγραψε ότι «Δε μου έχει τύχει να μην έχω χρήματα να περάσω το μήνα, αλλά έχει τύχει να πω “όχι” σε οτιδήποτε πέρα από τα βασικά, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που έχουν περάσει πιο δύσκολα».

«Έχω δουλέψει για λίγο κάνοντας μαθήματα υποκριτικής, προετοιμασίες για το Εθνικό, έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, αλλά και ως πολιτικός μηχανικός, έχω δουλέψει λίγο πολύ σε πολλές δουλειές, βοηθάω και τον αδερφό μου που είναι και αυτός πολιτικός μηχανικός», είπε η Βασιλική Τρουφάκου αναφορικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

Μιλώντας για κακές συνεργασίες που έχει βιώσει, η ίδια σημείωσε ότι «Όλοι είχαμε κακή συνεργασία, όλες οι γυναίκες είχαμε μια άσχημη εμπειρία. Δεν έχει τύχει, όμως, να φύγω από συνεργασία που με έχει δυσκολέψει, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα γίνει αυτό στο μέλλον».

«Μέσα από τα social media δε με φλερτάρουν, δεν ανοίγω και εγώ κουβέντα, αλλά μου στέλνουν και διάφορα», είπε ακόμα η Βασιλική Τρουφάκου, ενώ μιλώντας για όσα κάνει επαγγελματικά αυτήν την περίοδο αποκάλυψε ότι «Κάνουμε γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστώ».