Αχώριστοι Συνατσάκη - Στρατής: Παρούσα μέχρι και στις πρόβες του Mama Mia

Τι κατέγραψε με το κινητό της από τα backstage του μιούζικαλ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αχώριστοι Συνατσάκη - Στρατής: Παρούσα μέχρι και στις πρόβες του Mama Mia

Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή, καλά κρατεί και έτσι το ζευγάρι φαίνεται αχώριστο, παρ'ότι αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις. Αυτή τη φορά η Συνατσάκη βρέθηκε στις πρόβες του «Mama Mia» του γνωστού musical, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο καλός της και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε και κάποια στιγμιότυπα από τις πρόβες των ηθοποιών.

Παρ΄ότι είναι 18 μήνες μαζί την πρώτη κοινή τους ανάρτηση την έκαναν πριν από περίπου ένα δίμηνο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του Ίαν στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος τραγουδάει και έχει στο πλευρό του τη Συνατσάκη. Το ζευγάρι φαινόταν full in love και μάλιστα έχει γίνει γνωστό πως το τελευταίο εξάμηνο κατοικούν και κάτω από την ίδια στέγη.

Τα βίντεο της Συνατσάκη από τις πρόβες του Στρατή

Όπως θα δούμε βέβαια, στα βίντεο που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να δείξει τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή και περιορίστηκε μόνο στην κολλητή της Ντορέττα Παπαδημητρίου και τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Νάντια Κοντογιώργη.

Χαμογελάει ξανά μετά τον χωρισμό από τη Συνατσάκη - Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Αιμιλιανού Σταματάκη

Εκτός από τη Συνατσάκη, φαίνεται πως και ο πρώην της Αιμιλιανός Σταματάκης έχει προχωρήσει τη ζωή του και έχει βρει αλλού τον έρωτα.

Η Συνατσάκη βρήκε πιο γρήγορα τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή και ο Αιμιλιανός όμως δεν άργησε να ερωτευτεί μιας και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με νέα σύντροφο.

Ο λόγος για την Κατερίνα Νικολοπούλου, η οποία βρέθηκε πολύ ταπεινά στο πλάι του καλού της σε μια πρόσφατη κοινή τους έξοδο στο Μέγαρο Μουσικής. Το ζευγάρι είναι τους τελευταίους μήνες μαζί και είναι πολύ καλά μιας και έχουν κοινά ενδιαφέροντα με την Κατερίνα να είναι και εκείνη ηθοποιός στο επάγγελμα.

Αιμιλιανός Σταματάκης και νέα σύντροφος