«Μάλλον δεν έχουν δει..» - Η Έφη Αχτσιόγλου ''έσφαξε'' με το γάντι τους κακόβουλους σχολιαστές

Σχόλια που έγιναν με αφορμή την εμφάνισή της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μάλλον δεν έχουν δει..» - Η Έφη Αχτσιόγλου ''έσφαξε'' με το γάντι τους κακόβουλους σχολιαστές

Κακόβουλοι κατά βάση ανώνυμοι λογαριασμοί στα social media βρέθηκαν να αφήσουν το σχόλιο κάτω από το βίντεο της Έφης Αχτσιόγλου για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το επίδομα καυσίμων. Αντί να αναφερθούν στο περιεχόμενο της δήλωσης της, έκριναν σωστό ότι ήταν καλύτερο να σχολιάσουν την εμφάνισή της και κυρίως το γεγονός ότι είναι αρκετά αδύνατη.

Η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου στα κακόβουλα σχόλια για την εμφάνισή της

«Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα(η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ γέννησε πέρσι) από κοντά» απάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Έφη Αχτσιόγλου εκφράζοντας και το ειρωνικό «ευχαριστώ» της για όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την εμφάνισή της.

Δοθείσης, δε, της ευκαιρίας η Έφη Αχτσιόγλου έκανε και ένα «φροντιστήριο» προς τους σχολιαστές αυτούς για όσα βιώνει στην καθημερινότητά της μια εργαζόμενη μητέρα: «να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Αχτσιογλου απάντηση

Στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου βρέθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σε δική του ανάρτηση στο Twitter αρχικά σημείωσε πως «έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει» προσθέτοντας ότι τόσο την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όσο και κάθε άλλη κυρία στην πολιτική «την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της».

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου για τη γέννηση του παιδιού της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να στείλει το πρώτο της μήνυμα και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές που της έχει στείλει αυτόν τον καιρό για την γέννηση του παιδιού της.

Η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του παιδιού τους.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να δώσει μία νότα χαράς σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας.

«Σ’ έναν πολύ δύσκολο Αύγουστο για τη χώρα μας αλλά και τον πλανήτη, ο μικρούλης μας κλείνει ένα μήνα ζωής. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις θερμές ευχές σας που μας συντρόφευσαν αυτή την πρώτη περίοδο της ζωής του», έγραψε χαρακτηριστικά η πολιτικός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ποια είναι η Έφη Αχτσιόγλου;

Έφη Αχτσιόγλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας

  • Η Ευτυχία Αχτσιόγλου γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 1985 στα Γιαννιτσά Πέλλας. Είναι Ελληνίδα διδάκτορας του Εργατικού Δικαίου,δικηγόρος αλλά και πολιτικός. Η ίδια είναι εν ενεργεία βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019.
  • Η Έφη Αχτσιόγλου έχει διατελέσει υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης αλλά και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τις 5 Νοεμβρίου του 2016 έως και τις 9 Ιουλίου του 2019.
  • Ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική του ΑΠΘ και το 2009 απέκτησε -επίσης με άριστα- το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες από την ίδια σχολή.
  • Το 2014, ολοκλήρωσε ως υπότροφος του ΙΚΥ τη συγγραφή της διδακτορικής της διατριβής στο Εργατικό Δίκαιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Άρη Καζάκου. Έχει εργαστεί, επίσης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και στον Τομέα Αστικού Δικαίου, Πολιτικής Δικονομίας και Εργατικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2009 έως το 2013,καθώς και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.
  • Επιπλέον, Το 2019 αποκάλυψε δημόσια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο