Επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση ο Snik - Θεσσαλονικιά η κοπέλα του μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Είναι η Γιώτα Ιωαννίδου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση ο Snik - Θεσσαλονικιά η κοπέλα του μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Και μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απολαμβάνει την συντροφιά του νέου της συντρόφου, αλλά το ίδιο κάνει και ο πρώην της, Snik, ο οποίος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της 23χρονης Θεσσαλονικιάς Γιώτα Ιωαννίδου και από ότι φαίνεται δεν ξεκολλά ο ένας από τον άλλον.

Επιβεβαιώθηκε η σχέση του Snik και της Γιώτα Ιωαννίδου

Η Γιώτα Ιωαννίδου εργάζεται στην εστίαση της συμπρωτεύσουσας, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετά video clips και φαίνεται πως όλα αυτά βοήθησαν για να βρεθούν σε ένα πιο στενό κύκλο οι δυο τους.

Και μπορεί να έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σήμερα 22/6 αποφάσισαν να μοιραστούν με τους ακολούθους τους τα ευχάριστα νέα. Μάλιστα η 23χρονη δημοσίευσε για πρώτη φορά στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφία του Snik, ενώ εκείνος την έκανε αναδημοσίευση στο δικό του, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν μαζί.

Snik - Γιώτα Ιωαννίδου

Οι σχέσεις Snik - Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το χωρισμό τους

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο φακός της εκπομπής Πρωινό την Μεγάλη Τετάρτη 20/4. Το γνωστό μοντέλο απάντησε στις ερωτήσεις φανερά ευδιάθετη ενώ αποκάλυψε για την σχέση της με τον Snik, μετά τις φήμες που φούντωσαν για επανασύνδεση λόγο του δείπνου τους, αλλά αναφέρθηκε και στο GNTM καθώς υπήρχαν εκείνοι που την ήθελαν να επιστρέφει στο κανάλι αλλά και στο πολυσυζητημένο πρότζεκτ μετά την απουσία της.

«Θα δούμε τι θα κάνουμε από Σεπτέμβριο, με ηρεμία και χαρά όλα θα γίνουν. Υπάρχουν πράγματα που γίνονται. Με τον Snik είναι όλα καλά, είμαστε δύο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι, ωραίο δεν είναι αυτό», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.