Mad VMA 2022: Με λευκό κοστούμι έφτασε στο στάδιο ο Νίκος Κοκλώνης - Η κούκλα ξανθιά που τον συνόδευε

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad VMA 2022: Με λευκό κοστούμι έφτασε στο στάδιο ο Νίκος Κοκλώνης - Η κούκλα ξανθιά που τον συνόδευε

Τα Mad Video Music Awards έχουν ήδη ξεκινήσει (δείτε εδώ ποιοι θα τραγουδήσουν απόψε) και ένας ένας οι celebrities καταφθάνουν στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do για να παρακολουθήσουν την τελετή των βραβείων.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έφτασε με την καλή του φίλη Πηγή Δεβετζή και χαμογέλαγε σε όλους, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Έφτασε ο Νίκος Κοκλώνης στα Mad VMA

Βέβαια κανείς δεν περίμενε ότι οι fans θα φωνάζουν όσο δεν φώναξαν για κανέναν και θα τον χαιρετούν με τιμές Σάκη Ρουβά πριν μια 20ετία.

Ο σούπερ σταρ της βραδιάς φορούσε ένα ολόλευκο κοστούμι, χωρίς μπλούζα ή πουκάμισο με αποτέλεσμα να αχνοφαίνεται το καλογυμνασμένο του στήθος.

Φυσικά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω και όχι άδικα, διότι είναι ο παραγωγός που φιλοξενεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σόου στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Νίκος Κοκλώνης στα Mad Vma

Στα Mad ο Κοκλώνης

«Κλείδωσε» η επιστροφή του Just The 2 of Us

Φωτιά έχει πάρει ο Νίκος Κοκλώνης που δεν σταματά να φέρνει φαντασμαγορικά σόου στην ελληνική τηλεόραση. Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο παραγωγός ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ, 2 μυθοπλασίες ενώ είναι προ των πυλών και μεγάλη επιστροφή του «Just the 2 of Us».

Τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ανάγκασαν τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάψουν το πράσινο φως για νέα επεισόδια. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες επαφές για τα άτομα τα οποία θα διαγωνιστούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αναμένουμε να τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το συντομότερο και μάλιστα η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για Σεπτέμβριο.

Ωστόσο έχουν ξεκινήσει και κάποιες φήμες, ότι πιθανότατα η κριτική επιτροπή να μην απαρτίζεται από τα γνωστά μας πρόσωπα, αλλά να αλλάξει σύνθεση.

Φυσικά σε όλο αυτό ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει πάρει θέση αλλά έχει τονίζει ότι τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει το κανάλι.