Mad VMA 2022: Λιποθύμησε η Τάμτα! Εκτός ελέγχου το κοινό

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Snik και Light

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad VMA 2022: Λιποθύμησε η Τάμτα! Εκτός ελέγχου το κοινό

Όταν οι πρώτοι celebrities MAD Video Music Awards κανείς δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί σε έναν άγριο τσακωμό ανάμεσα στους τράπερ Light και Snik. Τα πράγματα κλιμακώθηκαν πολύ γρήγορα και δεν άργησαν να διακοπούν και τα βραβεία (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο).

Λιποθύμησε η Τάμτα μετά τον χαμό στα Mad VMA

Στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει φαίνεται ο άνευ προηγουμένου καυγάς που τρόμαξε ακόμα και την Έλενα Παπαρίζου που παραλίγο «να τις φάει» μιας και καθόταν δίπλα στο σκηνικό.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν η αντίδραση της Τάμτα, η οποία τραγουδούσε εκείνη την στιγμή και οι άνθρωποι της παραγωγής έτρεξαν να την κατεβάσουν. Μάλιστα σύμφωνα με την Soula Glamorous η τραγουδίστρια λιποθύμησε στα backstage.

Mad Vma - Καυγάς

Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Αργυρού στα MAD VMA

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ανάμεσα στον Snik και τον Light καθώς για ακόμα μια φορά προκάλεσαν χαμό στα Mad VMA. Αυτή την φορά αναγκάστηκαν τα βραβεία να σταματήσουν δύο φορές και πολλοί από τους celebrities αποχώρησαν.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων και ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, δόθηκε εντολή από άνθρωπο της παραγωγής να σταματήσει το act της καθώς υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik.

Και ενώ τα πράγματα ηρέμησαν και οι διάσημοι επανήλθαν στις θέσεις τους, οξύνθηκαν και πάλι τα πνεύματα. Μάλιστα διεκόπη για δεύτερη φορά το σόου και οι άνθρωποι της παραγωγής να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη σκηνή και απευθύνθηκε σε όσους προκάλεσαν αυτή την ένταση λέγοντας: «Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε».