«Τώρα να ακούς απόψεις από τον καθένα...» - Η "πληρωμένη" απάντηση της Γαλύφα στην Ντρίο

Στα μαχαίρια οι δύο κυρίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τώρα να ακούς απόψεις από τον καθένα...» - Η

Η Έλενα Γαλύφα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του GNTM ως hostess στη θέση του Γιώργου Καράβα ο οποίος γίνεται κριτής, και θα υποδέχεται τις υποψήφιες λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή και θα τις εμψυχώνει.

Πρίν λίγες μέρες, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Open Weekend, η Μέγκι Ντρίο εξέφρασε την αντίθεσή της για το γεγονός, και η Έλενα Γαλύφα απάντησε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Η απάντηση της Γαλύφα στις δηλώσεις Ντρίο

«Η κοπέλα είναι μια blogger, η οποία δεν είναι και τόσο επιτυχημένη. Καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Τούνη. Δεν έχει τίποτα να δώσει» τόνισε το μοντέλο.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την συνάντησε την Τετάρτη 21/6 και έτσι έδωσε την απάντησή της: «Είναι η άποψή της, τι να απαντήσω; Δε με αφορά η Μέγκι Ντρίο. Εγώ κοιτάω αυτό που κάνω, τη δουλειά μου. Τώρα να ακούς απόψεις από τον καθένα, δεν νομίζω ότι σου προσδίδει και κάτι».

Η αποκάλυψη της για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Πριν λίγο καιρό γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Έτσι, τα τελευταία 24ωρα για την ίδια δεν είναι καθόλου εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα τις πρώτες ημέρες τα συμπτώματά της ήταν ήπια, ωστόσο άρχισε σιγά σιγά να εμφανίζει όλα τα συμπτώματα του ιού σύμφωνα με τις τελευταίες απαντήσεις της σε ένα Q&A.

«Είμαι στην 4η μέρα και ενώ κυριολεκτικά χθες ήμουν περδίκι, σήμερα είναι η χειρότερή μου μέρα. Ξύπνησα με αδιανόητο πόνο σε όλο μου το κορμί που δε μπορώ να κουνηθώ.

Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου, ούτε σε γρίπη. Για εμένα δεν ισχύει το 5 μέρες. Από ότι φαίνεται, εμφανίζω σιγά-σιγά όλα τα συμπτώματα. Είναι πολύ πρωτόγνωρο πάντως, από εκεί που φαινομενικά δεν αισθάνεσαι τίποτα, να σέρνεσαι κυριολεκτικά».

Η ανάρτηση της Έλενας Γαλύφα

Έλενα Γαλύφα - Η ανάρτηση για τον κορωνοϊό