Έκτακτη είδηση για την Ρένα Μόρφη - Ανακοινώθηκε πως...

Τι συμβαίνει με την εκπομπή Μουσικό Κουτί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτη είδηση για την Ρένα Μόρφη - Ανακοινώθηκε πως...

Το βράδυ της Τετάρτης 23/6 προβλήθηκε μέσω της ΕΡΤ η τελευταία εκπομπή της Ρένας Μόρφη και του Νίκου Πορτοκάλογλου "Μουσικό Κουτί" για την φετινή σεζόν.

Οι δυο λαμπεροί παρουσιαστές και η μπάντα του «Μουσικού κουτιού» έστησαν μια μικρή οικογενειακή γιορτή αποχαιρετώντας το καλοκαίρι και δίνοντας ταυτόχρονα ραντεβού για το φθινόπωρο για νέες μουσικές συναντήσεις.

Μάλιστα, φινάλε έκαναν με το "Απόψε είναι ωραία", ένα ευρηματικό τραγούδι που έγραψε ειδικά για τη βραδιά ο Νίκος Πορτοκάλογλου, για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, αλλά και για να ευχαριστήσει έναν έναν τους μουσικούς της μπάντας, και όλους όσοι δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες και αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Το τελευταίο Μουσικό Κουτί για φέτος

Η Ρένα Μόρφη αποκάλυψέ στο Instagram της κάτι που δεν γνώριζε κανείς

Η Ρένα Μόρφη γεννήθηκε στο Βόλο. Αποφοίτησε από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα σχολικά της χρόνια βρέθηκε δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τις Βάσω Ζαγόρη, Claudia Delmer, Φώφη Ρούσου, Έλλη Πασπαλά και Νατάσα Φλουρή.

Η ίδια ξεχώρισε και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με την έναρξη της συνεργασίας της με τους Imam Baildi, εκεί όπουτ γνώρισε και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ορέστη Φαληρέα.

Τα τελευταία χρόνια, κάνει σόλο καριέρα και μάλιστα πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε και μερικά πολύ ευχάριστα νέα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η ίδια βέβαια, παρόλο που δεν είναι και τόσο ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή και έτσι, αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν γνώριζε και αυτό δεν είναι άλλο από το πραγματικό της όνομα.

Όπως θα δείτε λοιπόν, η Ρένα Μορφη λέγεται Ειρήνη Κωνσταντίνα και το αποκάλυψε η ίδια στο bio της στο Instagram.

Ρένα Μόρφη πραγματικό όνομα