"Ρε είστε καθόλου καλά;!" - Το οργισμένο βίντεο που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου για το ξύλο στα Mad MVA 2022

"Παραλίγο να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ενώ βρισκόταν στα Mad VMA 2022 παρέμεινε στα παρασκήνια με την ομάδα της και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, Βένια Καραγιάννη. Η Σίσσυ Χρηστίδου ευτυχώς δεν ήταν μπροστά στον άγριο τσακωμό που ξέσπασε μεταξύ Snik και Light (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο) αλλά πληροφορήθηκε για τα επεισόδια που έγιναν στην αρένα του σταδίου μεταξύ των τράπερς από βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media και δεν μπορούσε να μην εκφράσει τον αποτροπιασμό της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανάρτησε βίντεο στο οποίο ξέσπασε για τα καλά...

Η ανάρτηση της Σίσσυς

«Τι είναι αυτά; Έχουμε πάθει σοκ! Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά. Ελπίζω να έχουν φύγει αυτοί που πρέπει να φύγουν! Ρε είστε καθόλου καλά; Εδώ μέσα έχει παιδιά! Παραλίγο να φέρω τον γιο μου τον μικρό!» είπε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

Είναι απαράδεκτο να μπαίνουν μπράβοι σε τέτοιες εκδηλώσεις. Αυτά θα έπρεπε να είναι όλα απαγορευτικά» είπε η Βένια Καραγιάννη.

To Twitter "κατακλείστηκε" από καταιγισμό αναρτήσεων για τα MAD VMA

Οι χρήστες αποθέωσαν την Έλενα Παπαρίζου για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα βραβεία, με τους σχολιαστές να καταγγέλλουν παράλληλα τα όσα συνέβησαν, σκηνές δηλαδή που όχι μόνο δεν θυμίζουν μία μουσική βραδιά αλλά ρινγκ αγώνα, ενώ τα πυρά τους "έριξαν" και για διάφορους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Γιώργος Αρσενάκος.