«Δεν έχω 100.000 ευρώ...» - Το "καρφί" της Φαίης Σκορδά για τον Αλέξη Κούγια

Δε δέχθηκε να κάνει κανένα σχόλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν έχω 100.000 ευρώ...» - Το

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο Αλέξης Κούγιας έχει καταθέσει αγωγή ύψους 100.000 ευρώ εναντίον της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης (23/6) πέταξε μία σπόντα στον αέρα του Πρωινού για τον γνωστό ποινικολόγο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε πως έχει επιλέξει να μην κάνει πλέον κανένα σχόλιο για τον Αλέξη Κούγια, καθώς δεν έχει 100.000 ευρώ να δίνει κάθε φορά.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον Αλέξη Κούγια

«Δεν τον σχολιάζει κανείς τον Αλέξη Κούγια, αλίμονο. Εμένα η απάντηση μου είναι δεν τον σχολιάζω γιατί δεν μπορώ να έχω 100.000 κάθε μέρα να πληρώνω. 100.000 ημερησίως, ποια είμαι; Τι δουλειά δηλαδή; Δεν γίνεται… Δεν έχω παιδιά, δεν μπορώ, τι να κάνω; Μέχρι εδώ έφτασα…»

«Δεν μπορώ να μην μιλάω κύριε Κούγια, τι να κάνω;»

Στις χθεσινές 20/6 δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά τη διακοπή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη θέλησε να απαντήσει η Φαίη Σκορδά, μέσα από τη σημερινή 21/6 της εκπομπή.

«Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του κ. Γιάννη Λιγνάδη. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ήταν καταλυτική κατάθεση γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο με σπουδές στην Οξφόρδη και που επί χρόνια διδάσκει στα παιδιά του Αρσακείου και είπε πως όταν αυτοί οι άνθρωποι τολμούν να πουν κάτι (υπέρ Λιγνάδη), διαπομπεύονται με αυτόν τον τρόπο και κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, πώς να τολμήσουν να μιλήσουν για τον κ. Λιγνάδη άνθρωποι που ήταν μαθητές του.

Για την κα Καρύδη ζητούσαν οι δημοσιογράφοι που παρίστανται εδώ την απόλυσή της από το Mega, για τον Ρουβά έγραφε η κα Ακρίτα το τέλος της καριέρας του, για τον Σπύρο Παπαδόπουλο «πλυντήριο ο Παπαδόπουλος για τον Λιγνάδη». Για τον κ. Χειλάκη, μία ξεχωριστή προσωπικότητα, του έσερναν τα εξ αμάξης γιατί τόλμησε να πει την άποψή του. Ποια είναι τα πρόσωπα που είναι οι άγρυπνοι φρουροί στη δίκη Φιλιππίδη ή στη δίκη του προπονητή; Είναι τα θύματα; Λείπουν από μία δικάσιμο; Εδώ έχουμε να δούμε τα θύματα μήνες.

Είναι εντελώς απάνθρωπο να θες να επιβάλλεις απόψεις που είναι σεβαστές, όλοι σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες των συνανθρώπων μας, όλοι σεβόμαστε το metoo και τους ΛΟΑΤΚΙ, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα γίνουν ανθρωποθυσίες στα δικαστήρια και θα δικαστούν αθώοι άνθρωποι για να ενισχυθεί το metoo και το ΛΟΑΤΚΙ», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.